Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Vaa­ran­lam­men koulu edel­leen to­teu­tu­mas­sa vuok­ra­mal­lil­la

Vaaranlammen kouluhanke toteutetaan vuokramallilla. Näin esittää vastuualuepäällikkö Ville Vitikka ensi keskiviikkona kokoontuvalle Rovaniemen kaupungin tilajaostolle.

Kouluhanke on ollut aiemminkin tarkoitus toteuttaa vuokramallilla, mutta kaupunginhallitus päätti ensi vuoden talousarviota käsitellessään poistaa vuokramallia koskevan esityksen ja totesi, että toteutusmuoto käsitellään uudestaan. Tämä oli myös kaupunginvaltuuston päätös.

Tilapalvelupäällikkö Pekka Latvala muistuttaa, että kaupunginvaltuuston hyväksymässä talousarviossa on silti varattu määräraha uusien tilojen vuokriin. Mikäli tilajaosto päätyy esityksen mukaisesti vuokramalliin, vuokrat ovat jo budjetissa.

Latvala muistuttaa kaupungilla olevan vireillä useita muita hankkeita ja jokaisen kohdalla toteutustapa harkitaan erikseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.