Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Uusi Ro­va­nie­mi va­lit­tiin vuoden kau­pun­ki­leh­dek­si

Uutismedian liiton järjestämän Vuoden kaupunkilehti -kilpailun on voittanut Uusi Rovaniemi.

Tuomaristo perusteli valintaansa Uuden Rovaniemen laadukkaalla kuvakerronnalla ja monipuolisilla jutuilla, jotka luovat eläväisen ja rikkaan kuvan Rovaniemestä. Lehdessä annetaan lukijoille ja paikallisille tarinoille hyvin tilaa ja sen rytmi on ryhdikäs. Tuomariston mielestä Uusi Rovaniemi vangitsee lukijansa – kuitenkin rennolla otteella.

Toiseksi sijoittui Epari, ja kolmannen sijan sai Koti-Kajaani. Viiden parhaan kaupunkilehden joukkoon sijoittuivat lisäksi Länsiväylä ja Tamperelainen.

Vuoden kaupunkilehti -kilpailun tuomaroivat Oulun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijat ohjaajanaan yliopettaja Satu Koho sekä päätoimittajat Riikka Jokinen (Nurmijärven Uutiset) ja Pekka Mäenpää (Salonjokilaakso).

Vuoden kaupunkilehti -kilpailuun osallistui 23 lehteä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.