Presidenttivierailu: Sauli Nii­nis­tön ja ken­raa­li­ku­ver­nöö­rin vie­rai­lu voi ai­heut­taa lii­ken­ne­kat­kok­sia Ro­va­nie­mel­lä

Penkkarit tänään: Abit juh­li­vat re­kois­saan useam­man poik­keus­vuo­den jälkeen

Kolumni: Taivas ei ole pu­toa­mas­sa nis­kaam­me

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Tor­nio­lai­nen ku­va­tai­tei­li­ja keräsi ja kuvitti pai­kal­li­sia kum­mi­tus­ta­ri­noi­ta kir­jak­si – "Jo­kai­nen tarina on aina ker­to­mi­sen ar­voi­nen"

Kuvataiteilija Laura Torvinen keräsi ja kuvitti torniolaisia kummitustarinoita e-kirjaksi. Kirja julkaistiin Tornion 400-vuotisjuhlaviikolla.

Torniolainen kuvataiteilija Laura Torvinen julkaisi viime keväänä digitaalisen kirjan Kummitustarinoita Torniosta ja lähiseudulta. Kirjaan on koottu torniolaisten kertomia tarinoita heille sattuneista yliluonnollista tapahtumista.

Idea kirjaan syntyi, kun Torvisen työpaikalla Taidekamarilla pohdittiin, mitä Tornion 400–juhlavuoden kunniaksi voisi tehdä.

– Jäin miettimään, että kuinka monta tarinaa 400 vuoteen mahtuu ja kuinka moni niistä on kummitustarinoita. Tiesin itse paikallisista kummitustarinoista vain Sylvan tarinan. Mietin, että täytyyhän niitä olla enemmänkin. Siitä ajatus lähti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.