Politiikka: Hal­li­tus sopi yl­lät­täen isosta suo­je­lu­pa­ke­tis­ta valtion maille, Lapista on mukana 11 aluetta

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

"Toi­voi­sin, että meidät nähdään ko­ko­nais­val­tai­ses­ti eikä vain huu­mau­sai­nei­den­käyt­tä­ji­nä", kertoo asiakas – Osal­li­suus­kes­kus Oodi toivoo yh­teis­työ­tä po­lii­sin kanssa

Yhteistyö Rovaniemen poliisin ja osallisuuskeskus Oodin kesken on laihaa. Ylenkatsominen ja ennakkoluulot näkyvät selvästi poliisin toiminnassa, kertoo asiakas.

Osallisuuskeskus Oodi on Rovala -setlementin hallinoima tila, jossa saa terveysneuvontaa. Tilassa on myös mahdollista vaihtaa puhtaita pistosvälineitä.
Osallisuuskeskus Oodi on Rovala -setlementin hallinoima tila, jossa saa terveysneuvontaa. Tilassa on myös mahdollista vaihtaa puhtaita pistosvälineitä.
Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen osallisuuskeskus Oodin asiakkaat kertovat ikävistä kohtaamisista Lapin poliisin kanssa. Oodi tekee haittoja vähentävää päihdetyötä.

Haastatellut asiakkaat kokevat, että poliisin toimintaa ohjaa huumausaineiden käyttäjiin kohdistuvat ennakkoluulot.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.