Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Palvelualojen ammattiliitto ja Rakennusliitto järjestävät mielenilmaukset Turussa ja Porissa, Pohjois-Suomessa järjestetään työpaikkakierros.

Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aallon mukaan hallitus kohdistaa leikkaukset ja heikennykset pitkälti yhteen ja samaan tahoon: työntekijöihin.
Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aallon mukaan hallitus kohdistaa leikkaukset ja heikennykset pitkälti yhteen ja samaan tahoon: työntekijöihin.

Teollisuusliitto aloittaa poliittiset työtaistelutoimet hallituksen työelämäheikennyksiä vastaan tiistaina 26. syyskuuta, liitto tiedottaa.

Toimenpiteet alkavat lyhytkestoisina tunnin ulosmarsseina Lapin ja Oulun vaalipiireissä.

Ulosmarsseihin osallistuvat toimipaikat ovat Norrhydro oy Rovaniemi, Stora Enso oy Veitsiluoto, Comforta Oy Sodankylä, BRP Finland oy, Skoda Transtech oy Otanmäki, Nokia Solutions and Networks oy Oulu,  Scanfil EMS oy Sievi, Pölkky oy Kajaani ja Hydnum oy Muhos.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita