Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Tekoäly tekee työni pian – tar­koit­taa­ko se minulle enemmän va­paa-ai­kaa?

Tämän hetken ykkösilmiö netissä on tekoälyn kaikkien ulottuville tuonut chatbotti Chat GPT. Tosin botti kehotti käyttämään itsestään nimeä Assistant, kun asiaa siltä kysyin.

Voit keskustella tekoälyn kanssa suomeksi, ja veikkaan että hämmästyt. Tulevaisuus on ulkoasultaan simppeli, mutta tuottaa yllättävän pätevää sisältöä kutakuinkin aiheesta kuin aiheesta.

Voit pyytää sitä tekemään runon moottorikelkastasi, selittämään kvanttifysiikan pähkinänkuoressa tai kertomaan poron vuodesta. Olen ollut mukana rakentamassa useita Lappi-aiheisia matkailusivustoja vuosikymmenen ajan, joten pyysin koodinpätkän yksinkertaisesta Lapin matkailua käsittelevästä nettisivusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.