kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Tee ruokaa Uk­rai­nas­ta Uk­rai­nal­le – osoita tukea kok­kaa­mal­la va­re­ny­ky­jä, syr­nik­ke­jä ja vihreää bors­si­keit­toa

Ukrainalais- ja venäläistaustaiset ruokavaikuttajat ovat aloittaneet somekampanjan, joka tutustuttaa ihmisiä Ukrainan ruokakulttuuriin ja haastaa auttamaan.

Varenykyt maistuvat niin suolaisina kuin makeinakin.
Varenykyt maistuvat niin suolaisina kuin makeinakin.
Kuva: Vilja Pursiainen

Ukrainan sota on herättänyt valtavan tarpeen auttaa. Ahdistusta voi ja kannattaa kanavoida niin, etteivät lamaannus ja toivottomuus jää päällimmäisiksi tunteiksi.

Monelle ruoanlaitto on rauhoittavaa tekemistä. Se on samalla tapa osoittaa rakkautta ja välittämistä myös äärimmäisissä olosuhteissa.