Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ta­loyh­tiön hal­li­tus ja isän­nöit­si­jä vas­taa­vat tul­va­suo­jauk­sen to­teut­ta­mi­ses­ta – "On hal­vem­paa suojata talo tul­val­ta kuin maksaa va­hin­gois­ta koituva lasku"

Taloyhtiön tilillä on syytä pitää parin, kolmen kuukauden vastikepuskuri, tai ainakin hallituksella tulee olla oikeus periä ylimääräisiä vastikkeita, jotta selvitään isosta laskusta.Rovaniemen Kellonsoittajankadulla kerrostalon suojaksi on rakennettu maavalli ja asennettu pumppuja. Huoltoasentaja Veli Haapakoski ja Oskari Nurmela tarkastivat torstaina, että pumput toimivat niin kuin pitää.
Rovaniemen Kellonsoittajankadulla kerrostalon suojaksi on rakennettu maavalli ja asennettu pumppuja. Huoltoasentaja Veli Haapakoski ja Oskari Nurmela tarkastivat torstaina, että pumput toimivat niin kuin pitää.
Kuva: Jussi Leinonen

Asunto-osakeyhtiö Rovaniemen kirkkorannan nelikerroksinen talo seisoo aivan Kemijoen äärellä.

Kemijoen kuohujen ja talon väliin on nyt rakennettu valli, ja paikalle on asennettu pumput pitämään tulvavesi loitolla.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita