Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sompio Rock hou­kut­te­lee lap­pi­lai­sel­la mu­sii­kil­la Sa­vu­kos­kel­le

Kaksipäiväinen Sompio Rock käynnistyy Savukoskella Samperin Savotassa perjantaina 1. syyskuuta kaikille avoimella nuorisokonsertilla.

Illalla ravintolan lavalle nousee lappilaisia kokoonpanoja Nox Iguanos, Saastamoiset, Jaakko Laitinen & Väärä raha ja Baabelin Nulikat.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Jokispektaakkeli aloittaa lauantai-illan, sillä esiintymislavana toimii Kemijoki ja perinteiset jokiveneet. Odotettavissa on tunnelmallinen syysillan musiikkihetki Samperin Savotan rannassa auringon laskiessa.

Sisälavalla illan käynnistää sallalainen Cumitza-orkesteri, jonka jälkeen kuullaan Osmo Ikosta ja sodankyläläistä Anyverseä. Illan päättävät rovaniemeläiset Putkiradio ja Jaakko Laitinen & Väärä raha -orkesteri.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita