Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

So­dan­ky­län uusi kun­nan­joh­ta­ja va­li­taan maa­nan­tai­na – val­tuus­to ko­koon­tuu etänä ja ää­nes­tää tar­vit­taes­sa paikan päällä

Yleisö voi seurata kokousta netin suoratoistona tai kunnanviraston pihassa.

Sodankylän kunnanvaltuuston kokoontuu valitsemaan uuden kunnanjohtajan maanantaina 16. marraskuuta.

Sodankylän koronatilanteen ja siitä johtuvien toimenpiteiden vuoksi valtuuston kokous järjestetään osin etänä ja mahdollisesti osin paikan päällä valtuustosalissa.

Valtuutetut voivat osallistua kokoukseen paikan päällä kunnanviraston valtuustosalissa turvavälit sekä käsihygienia ja kasvomaskien käyttö huomioiden. He voivat osallistua kokoukseen myös kotoa etäyhteyksien kautta, kunnanviraston erillisistä toimisto- tai kokoushuoneista tai vaikkapa omasta autosta kunnanviraston pihassa.

Kunnanvirastolla kokoukseen osallistuville osoitetaan erikseen tilat kokoukseen osallistumiseen ja mahdollisia ryhmäneuvotteluja varten. Kunnanvirastolle on varattu käsidesiä, kasvomaskeja ja suojakäsineitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.