Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

So­dan­ky­län uuden kun­nan­joh­ta­jan haku käyn­nis­ty­nee syk­syl­lä – "Ei voi pedata ke­nel­le­kään, kun haku on jul­ki­nen", sanoo kun­nan­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja

Päätös ei ole lainvoimainen, sillä siitä on tehty yksi valitus. Kunnanhallituksen puheenjohtaja oikoo huhuja, joiden mukaan tuleva pesti on pedattu keskustapoliitikolle: "Ei voi pedata kenellekään kun haku on julkinen".

Sodankylässä aletaan hakea uutta kunnanjohtajaa syksyllä kun kesälomat on pidetty.

– Elokuussa kunnanhallitus tullee esittämään valtuustolle uuden kunnanjohtajan kelpoisuusvaatimuksia ja valtuusto päättänee asiasta ensimmäisessä kokouksessaan. Rekrytointi lähtee siitä käyntiin, kunnanhallituksen puheenjohtaja Mikko Pyhäjärvi (kesk.) sanoo.

Sodankylä on vailla vakituista kunnanjohtajaa, kun elokuussa kunnanjohtajana aloittanut Kirsi Virtanen irtisanoutui kesäkuun alussa.

Lue lisää: So­dan­ky­län kun­nan­joh­ta­jan työstä ir­ti­sa­nou­tu­nut Kirsi Vir­ta­nen: Olen ollut täällä on­nel­li­nen (9.6.2020)

Päätöksestä valitettu

Päätös virkasuhteen päättämisestä ei ole lainvoimainen, sillä siitä on valitettu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.