Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

So­dan­ky­län kun­nan­val­tuus­to pa­laut­ti Pekka Heik­ki­sen val­tuus­ton 2. pu­heen­joh­ta­jak­si: ti­la­päi­nen va­lio­kun­ta tutkii, naut­tii­ko Heik­ki­nen val­tuus­ton luot­ta­mus­ta

Pekka Heikkinen palaa tehtäväänsä välittömästi. Tilapäinen valiokunta tutkii, nauttiiko Heikkinen valtuuston luottamusta.
Pekka Heikkinen palaa tehtäväänsä välittömästi. Tilapäinen valiokunta tutkii, nauttiiko Heikkinen valtuuston luottamusta.
Kuva: Jussi Leinonen

Sodankylän kunnanvaltuusto on palauttanut Pekka Heikkisen valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi. Hänet pidätettiin toimesta syyskuussa.

Syynä oli tuolloin Heikkistä vastaan nostetut syytteet pahoinpitelystä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta. Käräjäoikeus antoi 12. lokakuuta ratkaisun, jossa se tuomitsi Heikkisen lievästä pahoinpitelystä, mutta jätti tuomitsematta rangaistukseen rikoksen vähäisyyden takia.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi