Kysely: Enem­mis­tö suo­ma­lai­sis­ta ei halua Suomen tai­pu­van Turkin eh­toi­hin Na­to–­jä­se­nyy­del­le, kertoo HS

"Siellä käy­des­sä tulee itsekin hyvälle tuu­lel­le" – 170 kehua ja kii­tos­ta hyvästä pal­ve­lus­ta Ro­va­nie­mel­lä

Uusi Rovaniemi pyysi lukijoita kehumaan ja kiittämään rovaniemeläistä asiakaspalvelua. Kyselyyn tuli lähes 170 vastausta, jotka kokosimme tähän juttuun.

"Koko henkilökunta on rautaisia asiakaspalvelun ammattilaisia, ottavat ihmiset avosylin vastaan ja saavat tuntemaan, että juuri minua on kaivattu paikalle piipahtamaan."

Kahvilat, baarit ja ravintolat

Kansassa on aina ollut super mukava baarimikko ja portsarit juttelee asiakkaiden kanssa myös ihan niitä näitä mikä on ollut mukavaa.

Pohjanhovin poronkäristys maailman parasta!

Rockravintola Granden työntekijät osaavat hyvin huomioida minun ja muiden vammaisten, tukea vaativien asiakkaiden erityistarpeet. Palvelu on aina avuliasta ja ystävällistä.

Rax-pizzeria on kehumisen paikka. Aina ollut asiallinen ja hyvä palvelu. Työntekijät arvostaa asiakasta, jolloin hyvillä mielin voi käydä syömässä hyvää pizzaa. Huomioidaan myöskin lapset asiakkaina, kuten kuuluukin.

Cafe Staarin yrittäjällä on loistava palveluasenne joka kerta, aina jää käynnin jälkeen hymy huulille.

Cafe Staarissa aina ihana palvelu.

Cafe Staar, aina hyvä palvelu.

Cafe Rovaniemi, erittäin hyvää palvelua aina ja herkullisia tuotteita.

Wanhassa Mestarissa olen saanut aina todella hyvää palvelua! Sinne menee joka kerta mielellään, kun asiakas otetaan hyvin huomioon.

Wanha Mestari. Kaupungin paras pubi, jossa koko henkilökunta on rautaisia asiakaspalvelun ammattilaisia, ottavat ihmiset avosylin vastaan ja saavat tuntemaan, että juuri minua on kaivattu paikalle piipahtamaan. Palvelu on aina erinomaista ja lämmintä. Paikalle on helppo mennä yksinkin, aina saa henkilökunnasta osallistuvaa juttuseuraa.

Gustav on ihana sekä rauhallinen kahvila ja ruoka on mahtavaa. Tarjoilijat ovat aina hyvällä tuulella sekä selkesti oikealla alalla. Rovaniemeltä on puuttunut juuri tälläinen paikka!

Ravintola Gustavissa on aina loistava ruoka, ja asiakaspalvelu saa tuntemaan itsensä joka kerta tervetulleeksi.

Choco Deli.️ Joulun alla kävin ostamassa joululahjaksi suklaaihanuuksia, kassalla ollut nuori nainen oli äärettömän ystävällinen ja asiakaspalvelutaitoinen. Samoin nuori mies ansaitsee kehuja hyvästä asiakaspalvelusta.

Kotileipomo Antinkaapo. Aina hyvää palvelua, ihana valikoima herkkuja, hienosti toimiva tilauspalvelu! Ja vielä paljon muita hienoja ominaisuuksia!

Loistava ruoka ja palvelu. Näin kehutaan ravintola Gustavia, jonka keittiömestarina toimii Roope Kotila.
Loistava ruoka ja palvelu. Näin kehutaan ravintola Gustavia, jonka keittiömestarina toimii Roope Kotila.
Kuva: Jussi Leinonen

Paha Kurki Rock House on Rovaniemen rentoutumisen, yhdessäolon ja viihtymisen helmi: aina kodikas & rento tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta ja omaleimainen musiikki. Pitkin maata ja maailmaa tulevat ystävätkin aina ihastuvat kokonaisuuteen ja kyselevät, mistä omalle paikkakunnalle löytyisi vastaava paikka. Kiitokset siis monipuolisen kulttuuritarjonnan ylläpitämisestä ja perinteisen baarikulttuurin vaalimisesta.

Ravintola Kauppayhtiö Pure Burgerin mutkaton tunnelma ja iloinen palvelu saavat joka kerta hymyn huulille.

Uitto Pub, aina ollut hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Hyvällä huumorilla ja meiningillä. Erityisesti Uiton Pete ansaitsee suuret kiitokset.

Café Raito. Kahvila siisti, tunnelmallinen, viihtyisä, hyvällä palvelulla maustettu. Koronan keskellä rohkeudella avattu kahvila. Omistaja yksin palvelee iloisella mielellä asiakkaita.

Cafe&Bar21:n teatteriravintolassa olen nauttinut monenlaisista herkuista. Ne kakut vievät kielen mennessään. Ja mikä parasta tarjolla on myös vegaanisia vaihtoehtoja suolaisina ja maksuna. Herkkujen lisäksi asiakaspalvelu on todella miellyttävää.

Yuca! Tasalaatuinen, eli aina hyvä; sekä ruoka että palvelu.

Yucasta saa aina suussasulavat tacot ja valtavan hyvää asiakaspalvelua. Yuca ei petä!

Kotileipomo Lähtevänoja, joustava, saa mitä tilaa, ystävällistä, hyvää.

Santa's Pizza & Burger Napapiirillä. Erittäin hyvä asiakaspalvelu.

Korundin keittiö. Aivan loistavaa ruokaa, ja lisäksi he varaavat punaista maitoa minulle ruokajuomaksi kun käyn siellä syömässä. Huippua asiakaspalvelua.

Street food ravintola Roka! Aina ystävällinen ja hymyilevä palvelu, vaikka kassalla olisi kuka tahansa. Tämän takia palaan sinne aina uudelleen.

Ravintola Rokassa on hyvät ruoat ja hyvä palvelu.

Ruokakaupat ja marketit

Citymarketin hevi-osastolla sain erinomaisia neuvoja, hankkiessani salaattitarpeita, kiitos.

K-Supermarket Kauppatori. Kauppiaat on ihanan avuliaita, ottavat toiveet huomioon valikoimassa, päivittävät sosiaalista mediaa. Lisäksi ovat löytäneet juuri oikeat ammattilaiset töihin. Hymyssä suin siitä kaupasta poistuu!

En voi kuin hämmästellä kuinka K-Supermarket Kauppatorin koko henkilökunnan ystävällisyyttä ja palvelualttiutta. Joko sinne valikoituu todella poikkeuksellisia yksilöitä tai kauppiaspariskunta osaa perehdytyksen. Ilokseni se on oma lähikauppani!

K-Supermarket Kauppatori. Aina ystävällinen palvelu. Siellä käydessä tulee itsekin hyvälle tuulelle.

K-Supermarket Kauppatori, aina yhtä ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Tilaavat uusia tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kauppatorin K-supermarket. Siellä on ilo asioida. Aina tuntee olevansa tervetullut. Henkilökunnalla ja kauppiailla on äärettömän hyvä yhteenhiileen puhaltamisen meininki. Ilo loistaa niiden kasvoilta.

Likiliikkeenkin palkitseman K-Supermarket Kauppatorin henkilökunta sai kiitoksia iloisuudestaan ja auttavaisuudestaan. Kuvassa yrittäjät Mari ja Mika Mustonen.
Likiliikkeenkin palkitseman K-Supermarket Kauppatorin henkilökunta sai kiitoksia iloisuudestaan ja auttavaisuudestaan. Kuvassa yrittäjät Mari ja Mika Mustonen.

Kauppatorin K-market. Aina iloinen ja positiivinen vastaanotto.

K-Supermarket Ounasvaara, palvelu on aina hyvää.

K-Market Hillapolku. Huippuparasta palvelua aina! Erityisesti sieltä se miestyöntekijä.

Minimanissa on iloinen ja palveleva henkilökunta, aina valmiita auttamaan. Kauppa on muutenkin asiakasystävällinen, käytävillä väljää ja tuotteet selkeästi esillä. Kassoja on aina riittävästi ruuhka-aikoinakin. Parasta on ettei Minimanissa tarvita etukortteja.

Minimanissa ja Prismassa on ystävälliset ja avuliaat työntekijät! Aina on saanut apua ja hymyn kaupan päälle!

Prisma on kiitoksen arvoinen! Kassat on ohjeistettu riittävän hyvin ottamaan huomioon koronan aiheuttamat turvavälit!

Jos haluaa säästää aikaa ja hermoja kannattaa mennä Hovimäelle, missä on aina asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta.

Olen Rinne-Marketin lähes päivittäinen asiakas. Olen aina saanut kaupassa erinomaista palvelua niin palvelutiskillä kuin kassoillakin. Kun olen tarvinnut apua tuotteiden löytämisessä olen sitä aina saanut. Henkilökunta on myös mikä parasta erittäin huumorintajuista ja siksi kaupassakäynti on aina ollut mieluista kokemus.

Pöykkölän K-Marketissa on mukava asioida, myyjät ovat aina ystävällisiä ja valikoima on hyvä kaupan kokoon nähden.

Kiitos Pöykkölän K-marketin henkilökunnalle. Aina kun menen kauppaan on vastassa ystävällinen ja iloinen henkilökunta, heillä on aina aikaa pieneen jutteluhetkeenkin. Keväällä 2020 kun korona iski täysillä oli mukava piipahtaa ostoksilla lähikaupassa.

K-kauppa Hessuntori Ounasrinteellä  on kehujen arvoinen. Ystävälliset myyjät ja kauppias. Olen pariin otteeseen saanut hyllyyn tarvitsemaani tavaraa, kun olen kysellyt tuotetta. Kaupassa on mukava asioida.

Sensuellessa ja XL-Ellessä on aina loistava ja asiantunteva palvelu, lukijat kehuvat. Yrittäjät Tiina Heikkinen ja Meeri Hirvisalo poseerasivat liikkeessään vuonna 2014.
Sensuellessa ja XL-Ellessä on aina loistava ja asiantunteva palvelu, lukijat kehuvat. Yrittäjät Tiina Heikkinen ja Meeri Hirvisalo poseerasivat liikkeessään vuonna 2014.
Kuva: Anne Torvinen

Pukeutuminen

Sensuelle! Ehdottomasti paras alansa liike. Ammattitaitoiset, miellyttävät myyjätytöt.

Alusvaateliike Sensuellessa todella asiantuntevaa palvelua ja jos mitä ei ole niin tilataan.

Alusvaateliike Sensuellen valloittavat tyväret.

Sensuelle. Hyvä ja yksilöllinen palvelu. Löytyy kuppeja kaiken kokoisille ja ei tule tunnetta että väkisin myydään epäsopivaa.

XL Elle ja Sensuelle. Aina loistava ja asiantunteva palvelu.

Sensuelle, alusvaateliike. Aina asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Tredonne, naisten vaatekauppa Sampokeskuksessa – aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu ilman tyrkyttämistä.

Tredonne ja Marimekko. Tärkeään juhlaan sain näistä yhdisteltyä mieleiset vaatteet. Kipsuttelin liikkeiden välillä vielä maksamattomat vaatteet päällä, jotta sopiva kokonaisuus löytyi! Kiitos tilannetajusta ja sydämellisestä palvelusta!

Tredonnessa on todella hyvä ja asiantunteva palvelu ja nelijalkaiset ystävätkin ovat sinne tervetulleita.

Paaperossa osataan kertoa vaatteiden alkuperä, tietää mitä ostaa.

Vero Moda! Aina hyvää palvelua ja hymyssä suin.

Haavikon kenkä, hyvä valikoima kenkiä ja huippu palvelu aina!

Juhlapukuliike Jasmine. Ihanan lämminhenkinen palvelu ja asiantunteva myyjä. Liikkeessä oli ilo asioida, kun myyjä kuunteli asiakkaan toiveet ja otti lämpimästi vastaan.

Kukkakaupat

Kukkakauppa Ukonhattu loihtii ihanat kukkakimput piristämään päivää ja palvelu on aina ystävällistä.

Kodin Terran kukkakauppa. Ihania kukkakimppuja asiakkaan toiveen mukaisesti ja ystävällinen palvelu.

Kodin Terran kukkakauppa, Hanna Paasonen. Tekee työtään sydämellä, on aina ystävällinen ja on ehdottomasti Ammattilainen isolla A:lla.

Kukkakauppa Helmi palvelee lähestymistavasta riippumatta aina sekä rautaisen lujalla ammattitaidolla että asiakasystävällisellä asenteella. Olen käynyt ostamassa ja tilaamassa kukkalähetyksiä paikanpäällä, tehnyt tilauksia puhelimella ja sähköpostilla. Joka kerta kukkakimput ovat olleet saajansa näköisiä ja saajalle mieluisia. Kiitos!

Kukkakauppa Helmi toteutti aivan uskomattoman ihanasti toiveet rakkaan hautajaisiin tulleen kukkalaitteen teossa. Ammattitaitoinen ja lämmin asiakaspalvelu, joka toi valoa raskaaseen hetkeen.

Kukkakauppa Helmi, palvelu aina ystävällistä. Ihana kukkakauppa.

Saaran kukkakioski, ystävällinen kauppias ja nättejä kukkia.

Kodin tekniikka

Rovaniemi Euronics: Aina hyvää palvelua. Asiakas huomataan ja tervehditään heti, kun paikalle saapuu. Älylaitteiden asentaja selittää asiat niin, että vanhempikin nainen ymmärtää – ei ole ylimielinen. Osaa ja haluaa siirtää vanhat tiedot uuteen laitteeseen.

Euronics Valokulma Lampelankadulla. Hyvää palvelua Timo ja Nina kerta toisensa jälkeen ja hinta-laatu-suhde erittäin kilpailukykyinen. Kiitos myös kuljetus-/kierrätyspalvelusta joka suoritettiin palvelutaloon, vastaanottaja oli iloinen pesukoneen käyttöhelppoudesta sekä tuotiin ajallaan ja siisti nopea vaihto.

"Valokulma. Aina ystävälliset ja auttavaiset myyjät. Oli kyseessä sitten isompi tai ihan pienikin ostos. Puhelimitsekin apua saanut. Kiitokset heille."

Valokulma, siellä palveltiin vaikka liike oli hetken kuluttua menossa kiinni, pesukone tuli silloin ostettua. Myyjistä ei näkynyt että työaika on lopussa, olivat palvelemassa.

Valokulma – asiantunteva ja ystävällinen nuori mies auttoi printterin ostossa. Kantoi vielä paketin autoon. Jäi hyvä mieli.

Euronics ja siellä Juha - on niin monet kerrat etsinyt meille sopivat laitteet ja koneet ja nähnyt vaivaa hankalienkin asioiden hoitoon. Ihan huippu asiakaspalvelija, joka huomioi kaiken ikäiset asiakkaat (myös nuoret) tasavertaisesti!

Powerissa olen asioinut useasti. Joka kerralla olen saanut erityisen hyvää ja asiantuntevaa palvelua Mikolta! Oikea myyjä oikeassa paikkaa! Aina iloinen Mikko on kehujen arvoinen!

Haluan kiittää DNA:n poikia hyvästä, osaavasta palvelusta. Auttoivat aina ystävällisesti, kävin useamman kerran koneeni kanssa.

Urheiluhullun yrittäjät Lassi Ikonen (vas.) ja Sami Laukkanen saivat kyselyssä useita kehuja asiantuntemuksestaan ja palveluasenteestaan.
Urheiluhullun yrittäjät Lassi Ikonen (vas.) ja Sami Laukkanen saivat kyselyssä useita kehuja asiantuntemuksestaan ja palveluasenteestaan.
Kuva: Jussi Leinonen

Urheilu ja liikunta

Intersport! Oikea kengän koko löytyi myyjän avustuksella, väärä koko olisi itsekseen ostettu.

Rovaniemen Intersportin suksimyyjät ovat maailman parhaita. Palvelu on ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä, ja suksimyyjät ovat valmiita käyttämään asiakkaan palveluun ihan tolkuttomasti aikaa. Kelepaa hiihdellä, kun on kunnon varusteet. Kiitos!

Intersportin myyjälle suuri kiitos avusta löytää itselleni sopiva ulkoilupuku Kun kerroin hänelle toiveeni, hän jaksoi hakea minulle sovituskoppiin monia pukuja ja hänen avullaan löysin sopivan. Aikaa meni minun palveluun ainakin tunti.

Urheiluhullu on ihan täydellisen mahtava liike. Sieltä saa niin huippua asiantuntemusta, ettei tarvitse mennä muualle koskaan enää!

Urheiluhullu Oy. Joku vuosi sitten Vanhoilla markkinoilla käydessä huomasimme meille uuden urheiluliikkeen ja päätimme kurkistaa ikkunoista sisään. Liike oli kiinni, mutta yrittäjä sattui näkemään meidän ja tuli heti kysymään miten voi olla avuksi. Olimme miettineet auton vaihtamista mutta päädyimmekin sitten ostamaan kaksi sähköpyörää liikkeestä. Siitä lähtien on poljettu kesät talvet – useampi tuhat kilometriä jo. Vilpitön kiitos kun autoitte meitä tekemään hyvän valinnan. Luotto teidän ammattitaitoon ja apuun on 5/5.

Urheiluhullusta saan joka kerta  asiantuntevaa, kohteliasta ja iloista asiakaspalvelua. Siellä myyminen on taidetta. Ilo kannattaa pienyrittäjää!

Olen saanut todella hyvää palvelua Rops-jalkapalloseuran stadionilla! Lipunmyyjät ja järjestyksenvalvojat olivat todella iloisia ja kohteliaita, sekä huomioivat pyörätuoliin liittyvät tarpeet.

Ounasvaaralla palvelu aina hyvää ja ystävällistä!

WallTraining Center ja yrittäjä Seija Koskela ansaitsee kehut ja kiitokset erinomaisesta palvelusta. Seija on liikunnanohjauksen moniammattilainen ja hänen erikoisuutensa ovat seinä- ja ilmatreenaus. Ohjaus on asiantuntevaa, kannustavaa ja tunneilla on aina hauskaa vaikka joskus vähän jännittääkin.

Minna Tuiskun jumpalla elää aina pitkään. Minna löytyy Kunnon paikasta.

Optikkoliikkeet

Kiitokset Nissenin tytöille, taas löytyi ihanat uudet silmälasit! Terveisin Tarja

Nissenillä maltilliset hinnat ja mukava henkilökunta! Terveisin asiakas jo 10 vuotta.

Specsavers – ystävällinen palvelu. Ja Satu.

Brillet. Elämäni parhaimmat silmälasit. Kehykset istuivat kertasäädöllä ja huippulinssit, joilla näkee. Ei turhaa mainosta olevansa Hiukan parempi optikkoliike.

Brillet, ammattilainen henkilökunta, rehelliset mielipiteet ja ystävällinen palvelu.

Muut erikoisliikkeet

Roifoto, sieltä saanut aina nopeaa ja ammattitaitoista palvelua! :)

Lemmikkikauppa Jälki. Ainoa kunnollinen lemmikkieläin ja tarvikekauppa Rovaniemellä, jossa on aidosti asiantunteva ja hyvä palvelu.

Lemmikkieläinliike Jälki Loistavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua aina. Nettikaupan tilaukset toimitetaan samana päivänä ja kotiinkuljetus aina ilmaista.

Maskussa oli vimpan päälle asiakaspalvelija, vaikka oli tullut yllättävä sairastapaus heillä ja oli yksi myyjä paikalla ja liike oli menossa kiinni. Tämä miespuolinen työntekijä aikoi palvella kaikki asiakkaat loppuun, jotka liikkeessä oli, vaikka työaika oli juuri loppumassa. Tavarat tulivat juuri sovittuna päivänä seuraavalla viikolla. Kiitos!

Kirpputori Vintikissä kassamyyjä usein ihailee "löytöjäni" kanssani. Tänään nuori miesmyyjä kertoi olleen mukava työpäivä, kun hän oli saanut koota ison leikkijunaradan myyntiin.

SPR Kontti. Aina mukava käydä ja siistit tilat. Tuotteet hyvin esillä. Teemat huomioiden. Etsivät myös tuotteita takatiloista, jos kysyy jotain itselle tarvittavaa.

Hankkijalla olen aina saanut hyvää palvelua. Ostosten lomassa ehditään myös jutella asiakkaana kanssa.

Mainoa, löysin läksiäislahjaksi täydelliset korvakorut. Myyjä palveli, mutta ei yrittänyt tyrkyttää mitään. Tulin asiakkaana kuulluksi.

Arctic Design Shop! Ihana tunnelma ja vilpitön palvelu. Työntekijä kyseli tarpeitani ja suositti tuotteita. Hoksasi ehdottaa vaihtoehtoja joita itse en ollut miettinyt. Oli tosi iloinen ja kiinnostunut minusta.

"Kultatupa; palvelu ensiluokkaista, osaavaa ja ystävällistä. Jos Kultatuvasta ei löydy, sitä en tarvitse."

Loistavaa asiakkaan huomioimista, ymmärtämistä ja uudelleen asiointiin hienovaraisella tavalla suosittamista täyden palvelun liikkeestä: Kultatupa Kansankadulla.

Tarvikekeskus. Aina hyvä palvelu. Yhden ainoan kerran kävi niin, ettei heillä ollut yhtä varaosaa. Ei tainnut olla koko Suomessa. Lähdin kotiin. Hetken kuluttua sieltä soitettiin perään, että olivat onnistuneet semmosen löytämään ja tilaamaan minulle.

Signes on Rovaniemen ainoa kangaskauppa, josta löytyy vielä ammattitaitoa ja palvelua. Valikoima on monipuolinen ja asiakas tuntee aina itsensä tervetulleeksi, vaikka ostos olisi kuinka pieni esim. nappikauppaa.

Pakkaspäivänä sain lämmintä palvelua mielelle, sormille ja varpaille Lapin Laukusta. Liikkeen yrittäjä tilasi minulle puuttuvan koon hylkeennahkakengistä ja lisäksi kerrankin löytyi kunnon nahkakintaat aidolla vuorella. Mahtava valikoima ja viiden tähden palvelu!

Koti&Onni. Ystävällinen ja avulias henkilökunta, hyvä palvelu.

Sokos, ystävälliset myyjät ja apua saa jos tarvii.

Hiukset ja kauneus

Olen saanut ammattitaitoista palvelua parturi-kampaaja Kati Ollilalta Studio Nicen tiloissa. Asiakaspalvelu erittäin onnistunut joka kerta asioidessani siellä. Liikkeen tilat siistit.

Santa's Beauty, Minna Holm. Lämminhenkinen, osaava ja läsnäoleva yrittäjä, joka jo pelkällä olemuksellaan luo lämpimän ja rentouttavan tunnelman hoitolaan.

Rohki Lounge -kampaamo ja Riikka Tolla. Suurella sydämellä laatupalvelua ja aina superhienot hiukset. Ihana pysähtyminen arjen kiireen keskellä.

Rohki ja upea rohkitar Riikka! Riikka on huikea ammattilainen, jonka penkkiin voi aina istua hyvillä mielin. Hiusten lisäksi kuntoon tulee laitettua isot ja pienet oman elämän asiat. Riikka on paras!

Studio Huner. Ystävällinen asiakaspalvelu ja äärettömän tarkka työnjälki.

Piercing by Sereijan (Hallatattoo) Aino on aivan paras lävistäjä ja asiakaspalvelija. Aino osaa työnsä tosi hyvin. Asiakaspalvelu on erinomaista, jo ensimmäistä korua Ainolta hakiessani tuntu aivan niinkö olis kaverin kans jutellu. Olen aika useasti asioinut kyseisessä liikkeessä ja aina yhtä hyvä palvelu.

Color&Cut livingroom ja Hanna P. Ei ole kertaakaan tarvinnut lähteä pettyneenä kampaajan tuolista, juttu luistaa ja hymyä ja naurua riittää! Täyden kympin palvelu!

Color & Cut Livingroomin Tiian luona on kiva käydä laittamassa hiukset kuntoon. Hän on aina ystävällinen ja kuuntelee asiakkaan toiveita.

Kampaamo Thö Kaje, Jenna. Jenna on aina ystävällinen, iloinen ja osaa kohdata asiakkaan. Olen aina saanut nousta tuolista tyytyväisenä uuteen luukkiin.

Luminea, Virpi Matinlassi. Taitava, fiksu, asiallinen, ystävällinen, aina hyväntuulinen. Hyvät koronajärjestelyt.

Dohairin miestyöntekijä erityisesti piristää kyllä aina päivää kun sinne sattuu menemään! Aitoa ja tosi hyvää asiakaspalvelua hänellä!

Hius ja kauneus Voguella aloitti viime syksynä ihana Jonna Alanne, jonka jälkeen voi aina luottaa. Hänen kanssaan ei tule aika pitkäksi kampaajan penkissä, vaan kyseessä on huumorintajuinen, sanavalmis asiakaspalvelija, joka piristää päivää kuin päivää.

"Kampaamokauppa Sitruuna. Nuoret iloiset työntekijät aina valmiina auttamaan. Hyvälle tuulelle aina tulen kun käyn heillä."

Parturi-Kampaamo Freesia. Loistavaa kädenjälkeä ja yrittäjällä joustavat työajat, tekee silloin, kun asiakkaalle parhaiten sopii!

Lämpimät kiitoksemme AiLonin Airille Maakuntakadulle pitkään jatkuneesta ammattitaitoisesta ja sydämellisestä hiustenhoitopalvelusta. Työskentelet aina hymyssä suin, nauru raikaa ja juttua riittää. Lähdemme luotasi aina hyvillä mielin. Toivotamme Sinulle hyvää ja turvallista jatkoa työssäsi! Eläkeläiset EJ ja EJ.

Kiitos Tälläämön kampaajalle 21.1.2021 suoritetusta palvelusta. Ammattimainen työ ja hyvä palvelu ja muutenkin oli hauskaa.

Helmiina kosmetologinen hoitola. Palvelu on aina Hyvää ja asiakaslähtöistä.

Studio X, aina ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.

Terveydenhoito

Haluan kiittää Piekkarin hammashoitolan hammaslääkäreitä, sekä hammashoitajia hyvästä palvelusta. Pelkopotilaana minut on otettu aina hyvin vastaan siellä ja olen saanut myös erinomaista hoitoa.

Naprapaatti Petri Piiroinen. Taitava työssään ja asiakaspalvelu on aina viimeisen päälle loistavaa.

Hammaslääkäri Mika Huttunen. Aina niin ystävällinen huumorimies et pelko jää oven taa.

Sampo Apteekki, ystävällinen palvelu.

Korkalovaaran apteekki. Aina iloinen ja mukava henkilökunta. Saa esittää huoletta ne tyhmätkin kysymykset ja jos jotain ei löydy niin tilaamalla nopeasti saa.

Kiitokseni menee Lyseonpuiston hammasasemalle Rovaniemelle, siellä Timo Alapuranen ja Päivi Rahko ovat palvelleet minua ja miestäni jo vuosien ajan ammattitaidolla! Siellä ei tarvitse hammaslääkärikammoisen pelätä, hoidot tehdään ihmisläheisesti ja huumori kukkii. Lisäbonuksena asiakas saa kuulla hoitojen aikana lempimusiikkiaan. Kahta en vaihda; Timoa ja Päiviä!

Terveyskeskuksessa on todella hyvä ja asiantunteva palvelu.

"Sairaalakadun drive in -koronatestaajille kiitosta. Tosi rauhallisesti ja asiallisesti kertoivat lapselle näytteenotosta ja homma oli nopsaan ohi. Tsemppiä ja jaksamista työhönne."

Autot ja liikenne

St1 Oy:n myyjä 20.1.-21 klo 14. Kortti oli suljettu ja löpö tankissa. Myyjä kehotti ottamaan yhteyttä suoraan reskontraan, sanoi ettei hän voi muuten auttaa. Asia selvisi nopeasti ja yhtiön tilimuutokset olivat syyllisiä, sitä on havaittavissa muillakin firmoilla. Ystävällinen palvelu kaikilla tasoilla jäi mieleen. Palkkioksi ei tullut korkomenoja.

Sain kyllä todella hyvän palvelun Kansankadun trendikkäältä Nesteen huoltoasemalta. Lämmin ystävällinen palvelu ja auttavainen pienissä ongelmissa auton kanssa.

Kylläpä oli fiksu palvelu Kansankadun perinteikkäällä Nesteen huoltoasemalla. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä huoltomies, ammattitaitoinen ja kohtelias.

Katsastus Karjalaisessa on erittäin hyvä palvelu. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Paikallinen yritys joka maksaa verot omaan kuntaan. Ei kuulu katsastusyritysketjuihin joiden tulot valuvat ulkomaille.

Lapin Kumista sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, autoni rengas paikattiin nopeasti ja edullisesti.

Napapiirin Autohuollosta sain nopeasti ajan huoltoon ja homma hoitui nopeasti ja edullisesti. Lisäksi palvelu oli ystävällistä.

Auto-Pekkarix, aina erittäin ystävällinen ja huomaavainen palvelu.

PGF Autokorjaamon superpalvelusta tarinoita riittäisi vaikka kokonainen lehti täyteen. Kokemusta siivittää vielä lähtökohta, että yleensä auton hajoaminen ja yleensä autokorjaamossa asiointi on harvinaisen ärsyttävää. PGF:llä on aina suorastaan ilo asioida!

Taksissa saa aina hyvää palvelua.

Lähitaksin autot 8526 kuski Marika.️ Ja auto 8522.

Satuin yhtenä lauantaina taksin kyytiin. Sen kuski oli nainen mutta ei tässä vielä kaikki: siihen Mersun oli laitettu vilkku ja se osas käyttää. Oli paras palvelu sillä reissulla. Kuitista näkyi Petreelius.

Arctic Laundryn yrittäjää Tarja Talvilahtea kiitetään ystävällisyydestä ja palvelualttiudesta.
Arctic Laundryn yrittäjää Tarja Talvilahtea kiitetään ystävällisyydestä ja palvelualttiudesta.
Kuva: Jussi Leinonen

Muut palvelut

Arctic Laundry teollisuuskylässä ja paikallinen fillariverstas Koskikadulla. Hyvä palvelu ja ihan pyytämättä tarjotaan vaihtoehtoja ja apua.

Arctic Laundry itsepalvelupesula. Palvelu on aina mainiota. Asiointi on oikeasti tehty erittäin helpoksi ja mukavaksi. Ja henk.koht. palvelu on loistavaa, asiantuntevaa ja joustavaa.

Arctic Laundry. Ystävällinen yrittäjä. Laadukasta pesulapalvelua. Tyylikkäät tilat.

Itsepalvelupesula Arctic Laundry saa minulta ison kiitoksen hyvästä ja ystävällisestä palvelusta. Omistaja Tarja on niin reipas ja ihana ihminen, että oli ilo asioida hänen kanssaan. Pesu oli edullinen ja matto tuotiin kotiin hänen vanhempiensa toimesta, kun olivat tulossa Saarenkylään.

Lasi- ja Levymyynti Haloselta aina saanut hyvää palvelua. Sovitut ajat pitävät ja työnlaatu on erinomainen.

Beyond Arctic, asiakaspalvelu on priimaa ja vuokravälineet laadukkaita.

Kiitokset antaisin niin monelle yrittäjälle ja yritykselle, koska itse saan erinomaista palvelua kaikissa yrityksissä, joissa asioin.

Kela! Itsepalvelu on päivän sana! Saa itselle mieluista palvelua!

Hostel Cafe Kodissa olen saanut erinomaista palvelua tilanteessa, jossa toinen asiakas oli tuonut tietämättömyyttään koiran allergiaystävälliseen kerrokseen. Minulle järjestettiin heti uusi huone ja henkilökunta käsitteli tilanteen todella ystävällisesti ja ammattitaitoisesti.

Rovaniemen Eläinklinikalle haluan jättää erityiskiitokset. Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Asiakasta kuunnellaan myös aina ja lemmikit hoidetaan suurella sydämellä. Erityisesti iso kiitos yrityksen omistajalle Alisa Rauhalalle, joka on hoitanut koiriamme monia vuosia. Alisa tekee työtä rakkaudella.

"Rovaniemen teatterin henkilökunta kokonaisuudessaan ansaitsee tuhannet kiitokset miellyttävistä asiakaskokemuksista teatterikäyntien yhteydessä. Heillä hymy on herkässä ja vaikka maskit on naamalla, aistii hymyn kehon kielestä ja silmistä."

Haluan ehdottomasti nostaa yhden parhaista asiakaspalvelupaikoista: se on Rovaniemen teatterin lippukassa. Vaikka tiedän jo useamman kokemuksen perusteella saavani loistavaa palvelua, yllätyn joka kerta, kuinka hyvälle tuulelle asiointi lippukassalla minut saa. Kiitos!

Lapin verhoilupalvelu Jaakko Gerdt aina iloinen ja asiantunteva palvelu

Seven-1:lta saa asiantuntevaa palvelua taittotöihin ja graafiseen suunnitteluun – he joustavat, ideoivat ja ymmärtävät! Ruusuja koko porukalle.

Lintulan kiinteistöhuollon miehet, jotka jo pariin otteeseen ovat uudella asunnollani käyneet ja ystävällisesti auttaneet isommissa ja pienemmissä pulmissa.

Pohjolan Painotalo. Aina on kuin kotiinsa menisi kun käy hoitamassa tilauksia.

Rovaniemen avainsuutari. Asiakaspalvelu aina huippulaatua ja ammattimaista.

Päiväkoti Sunnarborgiin on mukava viedä lapsi aina aamuisin kun meitä vastaanottamassa ovat aina niin positiiviset varhaiskasvatushenkilöt. Voi huoletta jättää lapsen päiväksi turvallisiin käsiin. Kiitos Teille!

Kehut ja kiitokset kiinteistövälittäjä Kotipesälle hyvästä palvelusta.

Hotelli Vartiosaari. Hyvin henkilökohtaista, lämmintä ja huomioon ottavaa palvelua. Kaikki mitä tarvitsi ja halusi, järjestyi. Koko siellä olon aikana palvelu oli jatkuvasti erittäin hyvää.

Hotelli Pohjanhovissa meidän perhettä palveltiin kuin kuninkaallisia, tilasimme ruuat huoneisiimme ja saimme hyvää infoa.

Pohjanhovissa oli hienosti turvallisuus ensisijainen asia ollessamme yötä ja ruokailemisessa saimme oman pöydän turvavälillä seuraaviin, käsidesit ja kasvomaskit myös huomioitiin kaikille.

Pappi sai parin vihittyä. Kumpikaan ei lähtenyt karkuun. Vielä ovat yhdessäkin.

Marjo Rundgren Rovaniemen seurakunnasta. Hänellä on aina ollut lämmin sydän ja todellinen auttamishalu lähimmäisiään kohtaan.Hänen kanssaan,kun on jutellut niin on jäänyt pitkäksi aikaa kiitollinen mieli. Olisipa hänenlaisiaan enemmän!

Haluan kiittää Rovaniemen kaupunkia upeasta kaupungista. Sain kokea kaamosaikaa, upean jouluvalaistuksen ja lunta. Joka puolella saanut hyvää palvelua, asiakas aina huomioitu, ihmiset ystävällisiä.

Mielestäni Rovaniemellä saa kaiken kaikkiaan todella hyvää palvelua.

Suuri kiitos Kansalaistalon kaikille toimijoille ystävällisestä ja aktiivisesta kaikenlaisesta palvelusta korona-aikanakin. On suuri ilo käydä ja osallistua päivän tapahtumiin.

Torin laidalla R-kioski, postin asiakaspalvelijat, iso kiitos myös heille. Joulun aikaan ulos asti jonotti asiakkaat, palvelivat aina yhtä rauhallisesti jokaista asiakasta.

Iso kiitos lumikoneen naiskuljettajalle hyvästä työstä ja saat päiväni iloiseksi kun ehdit tervehtiä vaikka auraamista on paljon. Kiittää Mummeli Länsikankaalta.

Iso  kiitos sinulle, asiallinen ja fiksu mieshenkilö, joka autoit minua, kun olin yrittämässä   rollaattorin kera kulkien Koskikadun  R-Kioskiin, jossa on  porras. Sinun  avustuksella  pääsin  sisälle  ja  autoit  myös  ulos  kioskista ja pyytämättä. Sinun  kaltaisia  tarvitaan. Kiitos  vielä ja oikein  valoisia   hetkiä   sinulle!

Parasta mahdollista erinomaista palvelua olen saanut Joulupukin Pajakylässä. Joulupukin voi tavata vuoden jokaisena päivänä, ihan ilmaiseksi. Joulupukin tapaamisen lisäksi Pajakylä tarjoaa hurjan määrän erilaista tekemistä ja näkemistä koko perheelle.

Arvonta

Onnea voittajille!

Arvoimme palkintoja kaikkien Uuden Rovaniemen kyselyyn vastanneiden kesken.

Ismo Nousiainen ja Marja Suominen voittivat 20 euron lahjakortit Likiliikkeisiin.

Marjaana Kangas ja Eino Jaakola saavat pienen suklaayllätyksen.

Palkinnot lähetetään voittajille.