Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Sel­lu­teh­das­ton­tin lasku pa­lau­tet­tiin taas val­mis­te­luun – Kau­pun­gin­joh­ta­ja: ”Nyt on ta­pah­tu­nut jotain sel­lais­ta, mitä me emme tiedä”

Kemijärven kaupunginjohtaja Atte Rantanen ihmettelee tehdashankkeen käänteitä.

Kemijärvi jatkaa Boreal Bioref Oy:n jälkeensä jättämän 145 000 euron runkovesijohtotöistä kaupungin maksettavaksi jääneen laskun selvittämistä. Vappuaattona iltapäivästä kokoontunut kaupunginhallitus päätti yksimielisesti puheenjohtaja Lea Koskelan (kesk.) esityksestä palauttaa asian uuteen valmisteluun.

Kaupungintalolle saapuneet hallituksen jäsenet olivat vaitonaisia, ja Koskela ilmoitti kokouksen jälkeen sähköpostitse, että ei halua ottaa kantaa keskeneräiseen asiaan.

Päätösesityksenä oli rästilaskun siirtäminen teollisuustontin taseeseen, jolloin summa olisi peritty vuokrana nykyiseltä vuokralaiselta eli Vataset Teollisuus Oy:ltä. Toimitusjohtaja Harri Vatanen kertoi alkuviikosta, että raha-asioista on erimielisyyttä kaupungin kanssa ja yhtiö on pyytänyt kaupungilta putkilaskun perusteellista selvitystä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi