ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Sa­vu­kos­ki perui jou­lu­kui­sen pää­tök­sen lo­pet­taa vuo­de­osas­to

Savukosken valtuusto patisti maanantaina kuntayhtymää kotisairaalatoiminnan käynnistämiseen ja perui joulukuisen päätöksensä vuodeosaston lopettamisesta.

Kunnanhallitus ei laittanut päätöstä täytäntöön helmikuussa, koska siitä, ja Pelkosenniemen tekemästä lopettamispäätöksestä, oli valitettu hallinto-oikeuteen.

– Laskelmia (tuloista ja menoista) ei ole minulle ikinä toimitettu, niitä ei kerta kaikkiaan ole, tivasi vs. kunnanjohtaja Eeva-Maria Maijala.

Hänen mukaansa Pelkosenniemen-Savukosken kuntayhtymä on saanut tuloja ulkopaikkakuntalaisista vuodeosaston käyttäjistä, joiden maksuista huolehtii oma kotikunta.

Taloudellisista vaikutuksista annetut tiedot päätöksentekoa varten ovat olleet loppuvuodesta puutteelliset, jonka lisäksi tilanne osastolla on muuttunut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.