Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Sa­na­tai­de esit­täy­tyy Py­hä­tun­tu­ris­sa – Py­hä­Sa­nan keksijä Lasse Ran­ta­nen toivoo, että ta­pah­tu­mas­ta tulee pai­kal­lis­ten eikä vain muualta tul­lei­den juhla

PyhäSanassa ovat mukana muun muassa kirjailija Juhani Karila, pitkän linjan toimittaja Rauli Virtanen sekä saamelaisyhtye Solju.

Kaksipäiväinen uusi PyhäSana-tapahtuma levittäytyy Pyhätunturiin tämän viikon lopulla. Se tarjoaa sanataidetta ja mielenkiintoisia kohtaamisia.

Ajatus uudesta kolmipäiväisestä tapahtumasta syntyi jo jonkin aikaa sitten, mutta kiteytyi syksyisessä kaatosateessa 2021, festivaalin kehittäjä, graafikko Lasse Rantanen kertoo.

– Tehtäväni kuvittajana on ideoida ja toteuttaa jokin sanallinen idea visuaalisesti, koska maailmassahan idealla ei tee mitään jos ei ole toteuttajaa.

Meni oma aikansa ennen kuin aihiosta oli työstetty kehityskelpoinen konsepti yhdessä Pyhätunturi oy:n tapahtumatuottaja Suvi Vuorimäen kanssa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi