Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Saako virpoa? Tänä vuonna ei kannata kiertää ovelta ovelle, mutta pe­rin­teen jat­ka­mi­seen on muita tapoja

Ensi sunnuntaina olisi se päivä, jolloin pienet virpojat kiertäisivät talosta toiseen vitsoja jakaen ja palkkaa pyytäen. Poikkeustilan vuoksi virpominen kannattaa nyt hoitaa etänä. Konsteja siihen on monia.Vuoden 2015 arkistokuvassa noidat ja puput virpovat iloa naapurustoon. Marika Pyysoja jakaa virvontapalkkioita Ellinoora Mikkoselle, Elli-Noora Ekholmille, Veeti Mikkoselle, Inka Parikalle ja Väinö Mikkoselle.
Vuoden 2015 arkistokuvassa noidat ja puput virpovat iloa naapurustoon. Marika Pyysoja jakaa virvontapalkkioita Ellinoora Mikkoselle, Elli-Noora Ekholmille, Veeti Mikkoselle, Inka Parikalle ja Väinö Mikkoselle.
Kuva: Pekka Aho

Poikkeustila laittaa uusiksi myös lasten virpomisperinteen.

Perinteinen virvontakierros ovelta ovelle ei nyt sovi, kun vierailuja on vältettävä, ja ihmisten kaikenlaiseen yhteydenpitoon suositellaan puhelinta tai muita viestintävälineitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.