Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ro­va­nie­mi myönsi luvat kah­del­le uudelle ker­ros­ta­lol­le – mo­lem­mat kuu­si­ker­rok­si­sia

Rovaniemen ympäristölautakunta on myöntänyt luvat kahdelle uudelle kerrostalolle. Toinen rakennusluvista myönnettiin Rovakadun ja Hallituskadun kulmauksessa sijaitsevaan Kiela 2 -kortteliin.

Korttelin viidestä kerrostalosta yksi on rakenteilla ja neljä rakentamatta. Ympäristölautakunnan myöntämä lupa on kerrostalolle, joka sijoittuu rakenteilla olevan, nelikerroksisen kerrostalon viereen Maakuntakadun puolelle.

Toinen myönnetty lupa sijoittuu rautatieaseman vastapäätä sijaitsevalle tontille osoitteeseen Siljotie 2. Tontille kaavailluista neljästä kerrostalosta yksi on rakentumassa. Kiela -korttelin tavoin myös Siljotielle myönnetty rakennuslupa on kuusikerroksiselle kerrostalolle.

Lisäksi Rovaniemen ympäristölautakunta hyväksyi lausunnon, joka siltä on pyydetty Tervolan Vitsakankaan tuulivoima- ja voimajohtohankkeen ympäristövaikutusten arvioinnista.

Lausunnossa todettiin nykyisen hankekuvauksen sisältävän puutteita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.