Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Rikos: Vä­ki­val­tai­nen ve­lan­pe­rin­tä Ro­va­nie­mel­lä toi 37-vuo­tiaal­le nai­sel­le reilut kaksi vuotta van­keut­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men ro­ko­te­kaaos laantui sun­nun­tail­le ja jär­jes­te­lyt toi­mi­vat taas ilman jonoja: "Toi­vot­ta­vas­ti ihmiset us­kal­ta­vat tulla pai­kal­le"

Yli 75-vuotiaat voivat mennä Rinteenkulmaan hakemaan rokotteita aiemmasta tiedosta poiketen jo sunnuntaina, sillä terveysasemalla on väljää.

Vastuuhoitaja Katja Jokelainen pahoittelee lauantain rokotusruuhkaa. Sunnuntaille työvoimaa oli värvätty lisää ja lauantailta opittu paljon.
Vastuuhoitaja Katja Jokelainen pahoittelee lauantain rokotusruuhkaa. Sunnuntaille työvoimaa oli värvätty lisää ja lauantailta opittu paljon.
Kuva: Jussi Leinonen

Sunnuntaina Rovaniemellä jatkuneet ikäihmisten ajanvarauksettomat rokotukset sujuivat seesteisesti. Kauppakeskus Rinteenkulmassa sijaitsevalla terveysasemalla rokotusvuoroaan odotti puoli yhdentoista aikaan parikymmentä yli 80-vuotiasta henkilöä.

Jonoja ja ryysistä ei näkynyt, mikä oli suuri ero vain reilun vuorokauden takaiseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.