Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

RoPSin taloudellinen ahdinko on vaikuttanut monien rovaniemeläisten elämään. Seuran mukaan konkurssin uhka on väistymässä. Risto Niva kertoo, että hän on ollut rehellinen.

Rovaniemen Palloseuran tulevaisuus on ollut vaakalaudalla talousvaikeuksien takia. Seuran mukaan sen kokonaisvelka on tällä hetkellä 572 000 euroa.

Viime viikon keskiviikkona palloseura aloitti tukikampanjan, jonka tavoitteena oli välttää konkurssi. Maanantain syyskokouksessa kävi ilmi, että konkurssin uhka on väistymässä, sillä kampanja oli tuottanut 52 000 euroa.

Syyskokouksessa seuralle valittiin uusi johtokunta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Matti Poikajärvi yksimielisesti. Puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen.

Puheenjohtajan lisäksi syyskokous valitsi uusiksi johtokunnan jäseniksi Mika Tapion ja Jukka Kotilehdon kaudelle 2023–2025. Johtokunnan jäsen Reijo Jylhä ilmoitti luopuvansa tehtävästään kesken kauden ja hänen tilalleen valittiin Pekka Saarinen. Nykyinen johtokunta toimii vuoden 2023 loppuun asti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.