kolumni: Kahden ikä­krii­sin ris­ti­pai­nees­sa – poden var­muu­dek­si mo­lem­pia

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Ro­va­nie­men jou­lu­kau­si avataan lauan­tai­na Pa­ja­ky­läs­sä – ti­lai­suu­teen voi osal­lis­tua paikan päällä tai sitä voi seurata li­vest­rea­min kautta

-
Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen joulukausi avataan perinteiseen tapaan Joulupukin Pajakylän juhlavassa tilaisuudessa. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai sitä voi seurata livestreamin kautta.

Joulunavauksen juontaa Marika Tiikkaja. Osana juhlallisuuksia Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio luovuttaa Rovaniemen kaupungin vuotuisen Unicef-lahjoituksen Suomen Unicefin pääsihteerille Marja-Riitta Ketolalle.

Tapahtuman musiikillisesta annista vastaavat Miira Suomi, Jon Sebastian ja Inga Söder. Tapahtuman aikana piipahdetaan yhdessä virtuaalisesti myös SantaParkin kauden avajaistunnelmissa.

Joulunavaus huipentuu Joulupukin saapumiseen sekä puheeseen.

Joulupukin Pajakylään voi tulla joko omalla autolla tai Linkkarilla numero 8. Tulethan paikalle vain terveenä, järjestäjät muistuttavat.

Rovaniemen joulukauden avaus la 20.11 klo 16 Joulupukin Pajakylässä. Vapaa pääsy.
Tapahtumaa voi seurata livenä verkossa: facebook.com/visitrovaniemi tai visitrovaniemi.fi/watch-live.