Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Kolumni: Yksi on juh­lis­ta poissa, kun Suomen toi­sek­si suurin kan­sal­lis­puis­to täyttää ta­sa­vuo­sia

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­nen vam­mais­pal­ve­lu­yrit­tä­jä vel­kaan­tui pahasti ja päätyi ulos­ot­toon – jatkoi lii­ke­toi­min­taa uudella yri­tyk­sel­lä, firman net­ti­si­vut ka­to­si­vat Lapin Kansan yh­tey­den­oton jäl­keen: "Miksi kysytte näistä asiois­ta"

Henkilökohtaista apua ja tukea vammaisille, senioreille sekä neurologisesti epätyypillisille henkilöille tarjonnut rovaniemeläinen pienyritys lopetti viime kesänä kuusi vuotta kestäneen toimintansa.

Syynä oli yrityksen ja yrittäjän raskaaksi paisunut velkataakka.

Yritykselle oli kirjattu lyhyessä ajassa yli kaksikymmentä maksuhäiriömerkintää. Yhteensä ulosottoon on päätynyt runsaat 35 tuhatta euroa. Listalla on vuokrarästejä, vakuutusmaksuja ja pankkilaina. Yhtiömuodosta johtuen velat jäävät yrittäjän henkilökohtaiselle vastuulle.

Uusi yritys

Yrittäjän palvelutoiminta ei kuitenkaan katkennut vararikkoon, sillä se on jatkunut yli puolen vuoden ajan uuden yrityksen suojista. Uudella yrityksellä, jonka yhteystietona on velkainen yrittäjä itse, ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.