Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

RoPSin ta­lo­ra­hat jäivät pankin haltuun – tästä on kyse, kun pankki jättää siir­tä­mät­tä kaup­pa­sum­man

Lapin Kansa kertoi keskiviikkona, että Rovaniemen Palloseuran niin sanotun Bingotalon kiinteistökaupoista saamat kaksi miljoonaa euroa jäivät pankin haltuun.

Kysyimme Pohjolan Osuuspankin toimitusjohtajalta Mikko Kokkoselta, mitä tarkoittaa, kun kauppasumma jää pankin haltuun eli varoja ei siirretä myyjälle.

Kokkonen ei kommentoi yksittäistä tapausta, vaan hän kertoo asiasta yleisellä tasolla. Pankki voi Kokkosen mukaan pitää rahat hallussaan kahdesta syystä.

Kyse voi olla siitä, että pankilla itsellään on saatavia tai taustalla on turvaamistoimenpide, jota velkoja voi hakea käräjäoikeudelta.

Turvaamistoimenpidettä voidaan hakea silloin, kun velkojalla on pelko, että velallinen piilottaa tai hankkiutuu eroon saamistaan varoista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.