Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

RoPS sai kau­pun­gil­ta viisi vuotta ko­ro­ton­ta mak­suai­kaa kat­so­mo­vuok­ran räs­tei­hin – kahden mil­joo­nan kaup­pa­kaan ei ole ly­hen­tä­nyt 170 000 euron velkaa

RoPS on kuitannut joitain ulosottovelkojaan, mutta rästejä on yhä. Bingotalon myyntisumma oli kaksi miljoonaa euroa.

Rovaniemen Palloseura sai kesäkuussa myytyä omistamansa kiinteistön, niin sanotun Bingotalon osakkeet. Kaupasta päätettiin seuran kokouksessa 22. kesäkuuta. Kokouksessa kerrottiin, että RoPSin piti saada kauppasumma, kaksi miljoonaa euroa, kolmen pankkipäivän kuluessa.

Näin ei tapahtunut, ja kauppasumma jäi pankille. Samalla RoPS ei ole vieläkään saanut maksettua kaikkia velkojaan, jotka talon myynnillä piti kuitata.

Viime marraskuussa päättyneellä tilikaudella RoPSille oli kirjattu vierasta pääomaa eli käytännössä katsoen velkaa reilut 1,9 miljoonaa euroa. Kesäkuisessa talonmyyntikokouksessa summan on kerrottu olleen 1,6 miljoonaa. Lapin Kansa ei ole voinut varmistaa velan määrää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.