Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoPS sai kau­pun­gil­ta viisi vuotta ko­ro­ton­ta mak­suai­kaa kat­so­mo­vuok­ran räs­tei­hin – kahden mil­joo­nan kaup­pa­kaan ei ole ly­hen­tä­nyt 170 000 euron velkaa

RoPS on kuitannut joitain ulosottovelkojaan, mutta rästejä on yhä. Bingotalon myyntisumma oli kaksi miljoonaa euroa.

Rovaniemen Palloseura sai kesäkuussa myytyä omistamansa kiinteistön, niin sanotun Bingotalon osakkeet. Kaupasta päätettiin seuran kokouksessa 22. kesäkuuta. Kokouksessa kerrottiin, että RoPSin piti saada kauppasumma, kaksi miljoonaa euroa, kolmen pankkipäivän kuluessa.

Näin ei tapahtunut, ja kauppasumma jäi pankille. Samalla RoPS ei ole vieläkään saanut maksettua kaikkia velkojaan, jotka talon myynnillä piti kuitata.

Viime marraskuussa päättyneellä tilikaudella RoPSille oli kirjattu vierasta pääomaa eli käytännössä katsoen velkaa reilut 1,9 miljoonaa euroa. Kesäkuisessa talonmyyntikokouksessa summan on kerrottu olleen 1,6 miljoonaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.