Mainos

RoPS kohtaa kan­nat­ta­jia Ys­tä­vän­päi­vä-ta­pah­tu­mas­sa

Rovaniemen Palloseura kutsuu kaupunkilaiset Ystävänpäivän tsemppitreffeille kauppakeskus Rinteenkulmaan ja ravintola Comicoon. Tapahtuma on esimerkki seuran uuden alun toimintakulttuurista, jossa keskiössä ovat vuoropuhelu ja yhteistyö.

RoPS - Hanki oma sydän! - Ystävänpäivän tsemppitreffit

Kannattajatapaamisten ajatuksena on seuran uusien toimijoiden esittäytyminen sekä kannattajien kiittäminen ja kuunteleminen. Tavattavissa ovat seuran puheenjohtaja Matti Poikajärvi, toiminnanjohtaja Jari Näsman, muita seuratoimijoita sekä edustusjoukkueiden pelaajia ja valmentajia.

- Tapahtumalla haluamme kiittää kannattajiamme tuesta, jota olemme viime aikoina runsaasti saaneet. Toivomme myös saavamme palautetta ja uusia ideoita, joita voidaan hyödyntää toiminnan kehittämisessä ja käynnissä olevassa strategiatyössä, Matti Poikajärvi kertoo.

Kyseessä on hyvän mielen tapahtuma Ystävänpäivän hengessä, josta voisi parhaimmillaan muodostua pysyvä perinne.

- Helmikuussa on vielä matkaa kevääseen ja uuden kauden alkuun, jolloin taas kohdataan Keskuskentällä. Tässä vaiheessa vuotta on mukava järjestää tilaisuus, jossa voidaan yhdessä kokoontua jalkapallon äärelle, toiminnanjohtaja Jari Näsman jatkaa.

RoPSilaisia voi käydä jututtamassa jo iltapäivällä kauppakeskus Rinteenkulman alakerran käytävältä löytyvällä ständillä. Samalla on mahdollisuus hyödyntää Ystävänpäivän kausari- ja fanituote-etuja. Jatkot järjestetään ravintola Comicossa, jossa ohjelmassa on keskustelua ja rentoa yhdessäoloa.

RoPS:n Sinisellä Sydämellä tsemppitreffit Ystävänpäivänä 14.2.2023

15:00–19:00 RoPS-ständi kauppakeskus Rinteenkulman alakäytävällä

  • Tule tervehtimään seuraväkeä ja ideoimaan yhdessä RoPS:n Uutta Alkua
  • Yllätä ystävä kausarilla ja Fazerin Sinisellä: Kausikortin varaajalle RoPS-suklaalevy kaupanpäälle – rajoitettu erä! 
  • Tilaa RoPS Uusi Alku t-paita – erikoiserä!


19:15 Kannattajatapaaminen Ravintola Comicossa

  • Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.