Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 5. päivän luukku tästä

Kuvatarina: Lapset har­ras­ta­vat enemmän lii­kun­taa kuin ai­kui­set – ky­syim­me heiltä, mitä neuvoja ai­kui­sil­le olisi

Tilaajille

Rans­ka­lai­nen il­lal­li­nen on­nis­tuu aina – hurmaa lä­hei­se­si näillä gour­met-klas­si­koil­la

Etanapannu, sipulikeitto, sinisimpukat ja viinikukko ovat kaikki syystä ranskalaisen keittiön klassikoita. Niissä ovat maut kohdallaan, eikä voissa, viinissä ja kermassa säästellä.

Viinikukko muhii uunissa ja imee itseensä punaviinin, kanaliemen ja kasvisten ihanat, täyteläiset maut.
Viinikukko muhii uunissa ja imee itseensä punaviinin, kanaliemen ja kasvisten ihanat, täyteläiset maut.
Kuva: Harri Kuittinen
Välimeren makuja 5: Ranska

Yksi purkillinen etanoita riittää noin kolmeen normaalikokoiseen etanapannulliseen. Tee kuhunkin erilainen kuorrute eri juustoja tai valkosipulivoita hyödyntäen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.