Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Rai­tis­te­lua ute­liai­suu­del­la – Kum­mas­te­lu juo­mat­to­muu­des­ta pilaa juh­la­tun­nel­man

Pääsin tutustumaan entistä läheisemmin mocktailien maailmaan, kun tein juttua alkoholittomista virvokkeista. Voit lukea jutun alkoholittomista drinkeistä tästä linkistä.

Alkoholittomien virvokkeiden suosion myötä itsellänikin on tullut maisteltua sillon tällöin uutuuksia, mutta en todellakaan tiennyt, että esimerkiksi kauppojen valikoima on niinkin suuri – lähes kokonaisen käytävän kokoinen. Klassikkodrinkkejä löytyy ilman alkoholia, hyllyt notkuvat nollaprosenttisista oluista ja siidereistä. Kauppayhtiöllä maistamani alkoholiton mojito oli mielestäni paremman makuinen, kuin se ”perinteinen”.

Minulla on useita läheisiä, jotka eivät nauti alkoholia syystä tai toisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.