Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Psy­kiat­ri­nen hoito saman katon alle – Ke­ro­pu­taan po­ti­laat ovat jo siir­ty­neet ja po­li­kli­ni­kat avau­tu­vat tällä vii­kol­la

Kemin Sairaalakadun varressa on värikäs kolmikerroksinen talo. Kaksi ylintä kerrosta ovat uusia, jotka on rakennettu Länsi-Pohjan keskussairaalan patologian osaston yläpuolelle.

Keskimmäisessä kerroksessa avaavat psykiatrian poliklinikat ovensa aikuisille, lapsille ja nuorille tulevan viikon aikana.

Kattokerrokseen ovat keskiviikkona muuttaneet Keroputaan sairaalan potilaat Torniosta. 1960-luvulta palvellut sairaala tyhjeni potilaista lopullisesti vuosien sisäilmaongelmien jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.