Presidenttivierailu: Sauli Nii­nis­tön ja ken­raa­li­ku­ver­nöö­rin vie­rai­lu voi ai­heut­taa lii­ken­ne­kat­kok­sia Ro­va­nie­mel­lä

Penkkarit tänään: Abit juh­li­vat re­kois­saan useam­man poik­keus­vuo­den jälkeen

Kolumni: Taivas ei ole pu­toa­mas­sa nis­kaam­me

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Poliisi otti kaksi mie­len­osoit­ta­jaa kiinni Aa­lis­tun­tu­ril­la

Poliisi kertoo ottaneensa kaksi mielenosoittajaa kiinni Kolarin Aalistunturilla.

– Poliisi on käynyt alueella ja keskustellut mielenosoituksen järjestämisestä. Osa paikalla olleista mielenosoittajista pyrki estämään hakkuutyömaalle menevän liikenteen, ja poliisi otti kaksi mielenosoittajaa kiinni, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Poliisi kertoo menneensä paikalle tiistaina kello 13 aikaan ja havainneensa hakkuutyömaalle menevän tien varressa mielenosoittajien leirin.

– Teltat olivat pystytettyinä tien vierelle, eivätkä ne haitanneet liikennettä. Poliisi kertoi paikalla olleille henkilöille, että mielenosoitus saa jatkua, mutta liikennettä metsätyömaalle ei saa estää. Mielenosoittajista kaksi esti kuitenkin myöhemmin työmaaliikenteen, eivätkä he suostuneet noudattamaan poliisin antamia käskyjä. Tämän vuoksi molemmat mielenosoittajat otettiin kiinni ja heitä epäillään niskoittelusta poliisia vastaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.