Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Kolumni: Totuus odottaa yhä ker­to­jaan­sa

Tilaajille

Poliisi otti huu­me­kus­ke­ja kiinni Kemissä ja Ke­min­maas­sa

Miehen epäillään ajaneen huumeiden vaikutuksen alaisena Keminmaassa. Poliisipartio havaitsi lauantaina epäilyttävästi liikkuneen henkilöauton Keminmaan keskustan alueella ja päätti tarkastaa kuljettajan ajokunnon.

Keski-ikäiselle miehelle tehty puhallustesti osoitti nollatulosta, mutta huumausaineiden pikatesti osoitti positiivista amfetamiinille ja bentsodiatsepaamille. Miehen hallusta löytyi lääkkeitä, joita epäillään huumausaineiksi luokiteltaviksi lääkeaineiksi. Miestä epäillään huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kemissä keski-iän kynnyksellä olevan miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Poliisipartio pysäytti ajoneuvon Lehtokadulla ja huomasi, että kuljettajana toimi poliisille tuttu mies.

Huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehelle on kertynyt vuoden aikana useita kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta. Miehen hallusta löytyi lääkkeitä, joita epäillään huumausaineiksi luokiteltaviksi lääkeaineiksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi