Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Poliisi on tehnyt kiin­niot­to­ja, jotka saat­ta­vat liittyä Ro­va­nie­men huu­me­kuo­le­miin – "Am­fe­ta­mii­ni on se, mitä on myyty, mutta nyt epäil­lään, että siinä olisi mah­dol­li­ses­ti jotain muuta"

Rikoskomisario Tuomo Seikkula Lapin poliisilaitokselta kertoo, että poliisi on tehnyt muutamia kiinniottoja, jotka saattavat liittyä perjantaina ilmenneisiin tuntemattomasta huumausaineesta johtuneisiin kuolemiin.

Seikkula ei tarkenna kiinniotettujen määrää. Kiinniotot on tehty Rovaniemen alueella.

– Täytyy muistaa, että huumausainerikokset jotka tulevat ilmi, eivät välttämättä liity kuolemantapaukseen. Suoraa ei voi varmaksi sanoa, liittyvätkö kiinniotot kuolemantapauksiin, mutta kuolemantapauksia selvittäessä on tullut ilmi useampi huumausainerikos ja henkilöitä on otettu kiinni, Seikkula muotoilee.

Lisäksi yksi henkilö on ollut sairaalahoidossa kokonaisuuteen liittyen, Seikkula kertoo. Toistaiseksi kuolemantapauksia ei ole ilmennyt enempää.

– Kokonaisuuteen epäillään liittyvän neljä kuolemantapausta, eikä tiedossa ole mitään mikä viittaisi, että niitä olisi enemmän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.