Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Poh­ja­set aikoo palkata tois­ta­kym­men­tä työn­te­ki­jää lisää bio­tuo­te­teh­taan kul­je­tus­ket­juun

Pohjaset hoitaa ensi vuoden alusta puutavaran käsittelyn ja lastauksen juniin Kolarin, Rovaniemen, Kemijärven ja Pellon asematerminaaleissa.

Kemi

Perheyritys Pohjaset oy on solminut Metsä Groupin kanssa merkittävän sopimuksen Kemin biotuotetehtaan kuljetuksiin liittyen.

Pohjaset ryhtyy ensi vuoden alusta hoitamaan biotuotetehtaan puutavaran käsittelyn ja junalastauksen Lapin asematerminaaleissa Kolarissa, Rovaniemellä, Kemijärvellä ja Pellossa. Uusien työntekijöiden rekrytointi aloitetaan myöhemmin tänä vuonna.

– Voimme palkata 12–15 työntekijää lisää, laskee myyntijohtaja Raimo Pohjanen.

– Puu ajetaan autoilla asemille ja lastataan sieltä juniin tehtaalle kuljetettavaksi, hän kuvailee.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.