Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pe­sän­hoi­ta­ja haluaa po­lii­sin tut­ki­van Uroksen varojen käyttöä – kon­kurs­si­pe­sä sai uutta tietoa "kii­na­lais­mil­joo­nis­ta"

Teknologiayhtiö Uroksen konkurssipesän pesänhoitaja Sami Uoti aikoo tehdä rikosilmoituksen Uroksesta.

Uotin mukaan Urokseen tehdyn erityistilintarkastuksen ja noin kahdeksan kuukautta kestäneen pesänhoidon aikana on ilmennyt niin paljon epäselvyyksiä, että hän haluaa poliisin tutkivan yhtiön asioita.

–Haluan poliisin selvittävän, onko niissä (epäselvyyksissä) aihetta epäillä rikosta, hän sanoo.

Uotin mukaan Uros-konsernin sisällä on tehty merkittäviä rahansiirtoja ja konsernilla on ollut merkittäviä saamisia, jotka eivät kuitenkaan ole tuloutuneet missään vaiheessa konkurssipesään.

– Tämä antaa aiheen kysyä, ovatko yhtiön varojen käyttö ja saatavien olemassaolo asioita, joita pitäisi tarkemmin tutkia, hän toteaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.