pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Pakkaa eväät reppuun ja lähde syys­ret­kel­le – muista eri­tyi­ses­ti yksi asia, kun suun­nit­te­let ruo­kai­lua ulkona

Ruoka maistuu parhaalta luonnon helmassa, sammalmättäällä tai meren rannassa sileällä kalliolla. Kokkaile evääksi aina toimiva tonnikalaleipä, superhelppo vegaaninen nuudelikeitto ja makean nälkään suklainen vuokapulla.

Jos haluaa oikaista vuokapullan teossa, voi pullataikinan sisään levittää kaupan valmista suklaatahnaa, esimerkiksi Nutellaa.
Jos haluaa oikaista vuokapullan teossa, voi pullataikinan sisään levittää kaupan valmista suklaatahnaa, esimerkiksi Nutellaa.
Kuva: Nina Karlsson
Jalapenon maustaman tonnikalaleivän voi tehdä valmiiksi asti kotona. Leivän voi paahtaa pannulla tai vaikkapa vohveliraudalla.
Jalapenon maustaman tonnikalaleivän voi tehdä valmiiksi asti kotona.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi