Koronarajoitukset: Ko­ro­na­mi­nis­te­ri­työ­ryh­mä pidensi ruo­ka­ra­vin­to­loi­den au­ki­olo­ai­ko­ja kol­mel­la tun­nil­la – mi­nis­te­reil­lä haluja jatkaa ra­joi­tus­ten ke­ven­tä­mis­tä myös esi­mer­kik­si teat­te­reis­sa ja kun­to­sa­leil­la

Tilaajille

Päi­vik­ki Pa­lo­saa­ri avaa Kemiin uuden ra­vin­to­lan – "Kaikki odot­ta­vat, että rajat au­keai­si­vat"

Merihovin siipeen avataan Ristorante Renna. Vuosia suunniteltu iso hotelli-investointi jäi koronan ja Veitsiluodon jalkoihin.

Kemi
Lapin Kansa tavoitti Päivikki Palosaaren perjantaina Kemistä, missä hän oli remontoimassa omin käsin uuden ravintolan tiloja Pirita-tyttärensä kanssa.
Lapin Kansa tavoitti Päivikki Palosaaren perjantaina Kemistä, missä hän oli remontoimassa omin käsin uuden ravintolan tiloja Pirita-tyttärensä kanssa.
Kuva: Henripekka Kallio

Hotelli- ja matkailuyrittäjä Päivikki Palosaari aikoo avata Kemiin uuden ravintolan Keskuspuistokadulle. Lapin Kansa yhytti Palosaaren perjantaina paikan päältä hotelli Merihovin siipirakennuksesta, missä yrittäjäneuvos oli remontoimassa Pirita-tyttärensä kanssa.

– Katsopa kun me keksittiin lisätä vettä maaliin, niin saadaan puusta tällaista vanhan näköistä. Tämä on ihanan terapeuttista, Palosaari sanaili maalipensselinsä takaa.