Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Sal­mia­kin ma­kui­sia re­von­tu­lia

Tänä talvena olen saanut melko läheltä seurata omatoimimatkaajia eli airbnb-tyyppejä, vaikka en kuulu itse rinkiin. Aika jännältä touhulta vaikuttaa.

Hauskinta siinä on ihmiset, ja varsinkin ne syyt, jotka liittyvät matkustamiseen.

Keskellä talvea, jolloin suuri osa meistä paikallisista vetäytyy omaan kuoreensa ja harrastaa etupäässä sohvalla viltin alla telkkarin edessä venymistä, nämä maailmanmatkaajat löytävät täältä vaikka mitä ihmeellistä.

Paikallinen ruoka, jopa kapasta ostettu maksalaatikko, on eksotiikkaa, samoin kuin karjalanpiirakat, puhumattakaan alkoholiliikkeen erikoisuuksista, kuten aidosta salmiakkikossusta, jota ei Välimeren viinimaista takuulla löydy.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.