Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Lak­kau­tet­ta­vas­sa S-mar­ket Re­von­tu­les­sa opin, ettei ruo­ka­tau­ko kestä oi­keas­ti tuntia

Osuuskauppa Arina kertoi perjantaina sulkevansa Rovaniemellä kauppakeskus Revontulessa toimineen S-marketinsa. Uutinen ei ollut valtaisa yllätys, olihan Arina tiedottanut aikeistaan aloittaa muutosneuvottelut jo pari viikkoa sitten.

Lopettamisuutinen sai minut palaamaan omiin työvuosiini osuuskaupan palveluksessa. Aloitin entisen urani eli myyjätaipaleeni juurikin Revontulen "ässässä".

Joskus vanhana pappana pääsen kertomaan vetelille lökäpöksyisille lapsenlapsilleni, kuinka hankin työpaikan marssimalla myymäläpäällikön puheille tulostettu cv kourassa. Aina voin toki värittää tarinaa, että kädenpuristukseni oli luja, ryhti hyvä ja ulosantini tomera, mutta oikeasti ajoitus taisi vain olla hyvä ja tuuri kohdillaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.