Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Päätös Pyhän päi­vä­hoi­dos­ta siirtyy syksyyn

Pelkosenniemelle haetaan päiväkodin johtajaa kirkonkylän päiväkotiin. Hyvinvointilautakunta päätti torstaina laittaa paikan auki, sillä opettajan paikkaan ei ole palkattu työntekijää ja nykyinen johtaja vastaa päiväkodin toimintojen lisäksi esiopetuksesta.

Lapin aluehallintoviraston huhtikuisen välipäätöksen mukaan Pelkosenniemellä on oltava varhaiskasvatuksessa kasvatus-, opetus- ja hoitotehtävissä riittävä määrä vaatimukset täyttäviä työntekijöitä. Kolmanneksella pitää olla varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin ja muilla lastenhoitajan kelpoisuus.

Kausivaihtelu on suurta, sillä noin 20 lapsen sijaan marraskuusta huhtikuun loppuun asti hoitopaikkaa tarvitaan noin 35 lapselle. Aluehallintovirasto haluaa kunnalta selvityksen tehdyistä toimista syyskuun loppuun mennessä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.