Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Op­pi­poi­kaa ei myyty vie­lä­kään – kou­lu­tus­kun­ta­yh­ty­mä aloit­taa uudet myyn­ti­pon­nis­te­lut

Toripuistikossa sijaitseva Oppipojan kiinteistö seisoo tyhjillään jo kolmatta vuotta.
Toripuistikossa sijaitseva Oppipojan kiinteistö seisoo tyhjillään jo kolmatta vuotta.
Kuva: Anna Muotka

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu ei saanut vieläkään myytyä Oppipojan kiinteistöä.

Kiinteistöä on myyty elo-syyskuussa tarjouskilpailussa. Koulutuskuntayhtymän mukaan se sai kiinteistöstä useita tarjouksia määräaikaan mennessä.

Kuntayhtymän hallitus päätti kuitenkin hylätä saadut tarjoukset, koska tarjoukset eivät ole vertailukelpoisia keskenään. Osa niistä sisältää erilaisia ehtoja.

Kuntayhtymän hallitus valtuutti kuntayhtymän johtajan ja Catella Property Oy:n edustajan aloittamaan Toripuistikon kiinteistön uudet myyntitoimenpiteet.

Oppipoika on ollut tyhjillään nyt kaksi vuotta. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä teki kaupat Oppipojan kiinteistöstä ensimmäisen kerran jo kesällä 2017. Ostaja Hansaman Hotels Group Oy ei kuitenkaan koskaan maksanut sovittua kauppahintaa.