Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Kolumni
Tilaajille

Onko väärin olla suo­rit­ta­mat­ta kesää?

Kesä alkaa olla lopuillaan ja käyn läpi, mitkä kaikki suunnitelmani ehdin toteuttaa. Nähdä kavereita, mökkeillä, käydä festareilla, matkustaa Suomessa, maata auringossa ja ihan vain nauttia kesästä. Kyllä, näitä asioita tein ja koin, mutta paljon jäi myös tekemättä. Ja se, jos jokin näin syksyn lähestyessä ja arjen alkamisen rajamailla ahdistaa.

Päällä on kauhea fomo, eli “fear of missing out”. Fear of missing out tarkoittaa niin menettämisen pelkoa kuin myös pelkoa siitä, että jää paitsi tapahtumista, kokemuksista tai päätöksistä, jotka voisivat johtaa itseä parempaan tai onnellisempaan suuntaan.