Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Äänestäminen: En­nak­ko­ää­nes­tys päättyy tiis­tai­na – Lapissa pel­lo­lai­set ää­nes­tä­neet ak­tii­vi­sim­min, Ko­la­ris­sa eniten nuk­ku­via

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Omaiset eivät pääs­seet hy­väs­te­le­mään – So­dan­ky­län ko­ro­na­kuo­le­mat vaa­ti­vat jäl­ki­puin­tia

Koronaan on Lapissa kuollut kaikkiaan 18 ihmistä. Lapin aluehallintovirasto on saanut yhteydenottoja Sodankylässä sijaitsevan asumisyksikön koronaepidemiaan liittyen ja pyytää kunnalta selvitystä.

Lapin aluehallintovirasto pyytää Sodankylän kunnalta selvitystä toimintatavoista ikäihmisten palveluasumisyksikkö Nutukkaassa todetun koronavirusepidemian aikana.

Kuusi Nutukkaan asukasta kuoli asumisyksikköön levinneen koronaviruksen aiheuttamaan tautiin marras–joulukuun aikana. Selvityksen yksityiskohdat eivät ole tiedossa, mutta osa ikäihmisten läheisistä on kritisoinut toimintaa lehdellemme. Surua on aiheuttanut muun muassa vierailukielto ja menetetty mahdollisuus hyvästien jättämiseen. Myös yhteydenpito ja tiedonsaanti on koettu vaikeaksi.Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.