Ukrainan sota: Ze­lens­kyi vaatii li­sä­pa­kot­tei­ta Ve­nä­jäl­le ydin­voi­ma­lan tu­lit­ta­mi­sen vuoksi

Kulttuuri: Tu­le­vai­suus tulikin tykö – Jenni Räinä on vii­py­nyt teok­sis­saan jo kauan siinä mai­se­mas­sa ja niiden ih­mis­ten pa­ris­sa, joista Suo muistaa -e­si­kois­ro­maa­ni kertoo

Tilaajille

Olet kuin kotini – Ro­va­nie­me­läis­ten Inkeri Kin­nu­sen ja Carita Sul­ka­van ys­tä­vyys syveni rak­kau­dek­si ja nyt he kul­ke­vat yh­tei­sel­lä polulla

Rakkaus on jakamista ja yhdessä kehittymistä. Inkeri Kinnunen, 23 ja Carita Sulkava, 26 hurmasivat toisensa, ja hurmaantuvat nyt yhdessä elämästä.

Inkeri Kinnusen (sylissä) ja Carita Sulkavan luontevaa yhteiseloa sävyttävät rakkaus luovuuteen ja samanlaiset mielenmaisemat.
Inkeri Kinnusen (sylissä) ja Carita Sulkavan luontevaa yhteiseloa sävyttävät rakkaus luovuuteen ja samanlaiset mielenmaisemat.
Kuva: Kerttu Pakkasvirta

Parin nimettömiä koristavat persoonalliset sormukset. Harkitut ja eettisyyden huomioivat korut symboloivat tärkeitä asioita. Inkeri Kinnusen, 23 kierrätetystä hopeasta valmistettua sormusta koristaa kvartsikivi, joka poimittu hänen ja Carita Sulkavan, 26 tapaamispaikalta Lapin yliopiston pihalta. Kivi istuu kastepisarana kahden lehden välissä. Sulkavan mukaan elementit liittyvät rakkaisiin piirteisiin.

– Kastepisara muistuttaa minua Inkerin herkkyydestä, piharatamot muistuttavat kodista. Lapsuudenkotini pihalla kasvoi piharatamoita, ja Inkerin tapaaminen tuntui kuin kotiinpaluulta. Piharatamo on myös parantava kasvi. Oma sormukseni on puuta ja terästä.