Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Olet kuin kotini – Ro­va­nie­me­läis­ten Inkeri Kin­nu­sen ja Carita Sul­ka­van ys­tä­vyys syveni rak­kau­dek­si ja nyt he kul­ke­vat yh­tei­sel­lä polulla

Rakkaus on jakamista ja yhdessä kehittymistä. Inkeri Kinnunen, 23 ja Carita Sulkava, 26 hurmasivat toisensa, ja hurmaantuvat nyt yhdessä elämästä.

Inkeri Kinnusen (sylissä) ja Carita Sulkavan luontevaa yhteiseloa sävyttävät rakkaus luovuuteen ja samanlaiset mielenmaisemat.
Inkeri Kinnusen (sylissä) ja Carita Sulkavan luontevaa yhteiseloa sävyttävät rakkaus luovuuteen ja samanlaiset mielenmaisemat.
Kuva: Kerttu Pakkasvirta

Parin nimettömiä koristavat persoonalliset sormukset. Harkitut ja eettisyyden huomioivat korut symboloivat tärkeitä asioita. Inkeri Kinnusen, 23 kierrätetystä hopeasta valmistettua sormusta koristaa kvartsikivi, joka poimittu hänen ja Carita Sulkavan, 26 tapaamispaikalta Lapin yliopiston pihalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.