Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Na­pa­pii­ri-Ju­ko­la pal­kit­tiin Vuoden sy­käh­dyt­tä­vim­pä­nä ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma­na Lapin Ur­hei­lu­gaa­las­sa Tor­nios­sa – Osmo Päh­dil­le Uno-pal­kin­to elä­män­uras­ta

Lapin Kansan lukijat äänestivät suunnistuksen Napapiiri-Jukolan Vuoden 2021 sykähdyttävimmäksi lappilaiseksi urheilutapahtumaksi. Napapiiri-Jukola palkittiin lauantaina Lapin Urheilugaalassa Torandassa, Torniossa.

Napapiiri-Jukola sai 26,3 prosenttia (621 ääntä) kaikista annetuista 2 358 äänistä. Kakkoseksi sijoittui rallin MM-osakilpailu (22,8%/537 ääntä) ja kolmanneksi Pellon Poikkinaintiajot (19,2 %/453).

Napapiiri-Jukola suunnistettiin Rovaniemellä 21.–22. elokuuta. Suurtapahtumassa oli mukana 12 504 suunnistajaa. Venlojen viestiin osallistui 998 ja Jukolan viestiin 1 216 joukkuetta.

Toiseksi sijoittunut MM-ralli järjestettiin kautta aikojen ensimmäistä kertaa Rovaniemellä ja Kemijärvellä 26.–28.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.