Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Seuraa lop­pu­vuo­des­ta: Kes­tää­kö ve­nä­läis­ten lin­noi­tus?

Ukrainassa on edessä toinen armoton talvi. Viimeksi Venäjä syyllistyi sotarikokseen tuhoamalla tarkoituksella nimenomaan siviiliväestön sähköä ja lämpöä. Ukraina tarvitsee edelleen lisää aseita ja ammuksia sekä ennen muuta Naton F-16-hävittäjäkoneita.

Näkökulma

Niin siinä sitten kävi.

Kun terroristijärjestö Hamas hyökkäsi Israeliin Gazan kaistaleelta ja Israel käynnisti sotatoimensa Gazassa, Venäjän väkivaltainen ja laiton hyökkäyssota Ukrainassa katosi uhreineen ulkomaanuutisista.

Sotakarttojen laatijat alkoivat siirrellä nuppineulojaan Gazan päällä. Osaavimmat sotareportterit lähtivät Donbasin liepeiltä Lähi-itään.

Hamasin hyökkäys osui Venäjällä usein mystifioituun lokakuun seitsemänteen päivään, joka on Vladimir Putinin syntymäpäivä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.