Koronaseuranta: Kemin Hepolan kou­lus­sa jouk­ko­al­tis­tu­mi­nen tiis­tai­na, Ro­va­nie­mel­lä on ollut mah­dol­li­nen yö­ker­ho­al­tis­tu­mi­nen Pahassa Kur­jes­sa

Analyysi: Kit­ti­lä-teat­te­rin jat­koil­la – kä­rä­jä­oi­keu­des­sa poh­di­taan taas Kit­ti­län viime vuosien kään­tei­tä

Tilaajille

Nä­kö­kul­ma: Hal­li­tus pisti teat­te­rit kiinni ja käyn­nis­ti sel­lai­sen itse – se on hyvä, sillä ideo­lo­gia saa näkyä po­li­tii­kas­sa

Säätytalon kevätteatterissa on riittänyt draamaa niin paljon, että jopa esityksen nimi vaihtui. Työttömyysturvassa, velassa ja turpeessa ei ole kyse vain rahasta vaan myös ideologisista näkemyseroista. Niin pitääkin, kirjoittaa Lännen Median Jussi Orell.

Hallitus marssi puoliväliriiheensä ainakin näennäisen yhteisessä rintamassa. Ei kestänyt kauan, kun merkittävät linjaerot tulivat julki.
Hallitus marssi puoliväliriiheensä ainakin näennäisen yhteisessä rintamassa. Ei kestänyt kauan, kun merkittävät linjaerot tulivat julki.

Hallitus laittoi koronantorjunnan nimissä lapun luukulle myös kulttuuririennoissa, kuten teattereissa. Täysin vaille näyttämötaidetta kansan ei ole tarvinnut jäädä, sillä hallitus pisti itse pystyyn Säätytalon kevätteatterin. Juonenkäänteitä, draamantajua ja diivailua on riittänyt.

Näytelmän nimikin vaihtui lennosta Kevätyön kepeästä kehysriihestä Hillittömän hankaliksi hallitusneuvotteluiksi. Kuten aina, lennokkaimmat visiot tuppaavat kaatumaan rahanpuutteeseen.