kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Näin voit hel­pot­taa arkea – jätä kaup­pa­reis­sut te­ke­mät­tä ja nauti silti kok­kaa­mi­ses­ta

Ateriakassipalvelujen suosio kasvoi räjähdysmäisesti pandemian aikana. Toimittaja testasi Ruokaboksin kolmea reseptiä ja kokeili myös, paljonko tarvikkeet maksaisivat itse ostettuina. Jutun lopussa annetaan ohjeita nettikokkauskurssin järjestäjälle.

Kolmen päivän ateria-ainekset sisältävä laatikko toimitettiin kotiovelle maanantai-iltana. Kylmäketju oli toiminut ja raaka-aineet olivat laadukkaita.
Kolmen päivän ateria-ainekset sisältävä laatikko toimitettiin kotiovelle maanantai-iltana. Kylmäketju oli toiminut ja raaka-aineet olivat laadukkaita.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Verkko heilahti täysosuman saaneena, kun pandemia lukitsi perheet koteihin. Etätöiden ja -opiskelujen ohessa piti syödäkin. Ja monta kertaa päivässä.

Monet ylittivät kynnyksen kokeilla netin tarjoamia palveluita. Niitä onkin jo hyvin saatavilla.