Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Näin jat­ko­ja­los­tat kolmen päivän ruoat mi­ni­mi­vai­val­la – kokoa värikäs "jä­mä­buf­fet" jää­kaap­piin ker­ty­neis­tä kas­vik­sis­ta

Tee paahdetuista kasviksista ensimmäisenä päivänä salaatti, pyöräytä seuraavalle päivälle kasvispyörykät ja kokkaa kolmantena täytetty patonki.

Talviaikaan hentoinen vihersalaatti ei ole parhaimmillaan, joten paras tapa nauttia salaatti on käyttää kasvikset ohuina suikaleina uunin kautta.
Talviaikaan hentoinen vihersalaatti ei ole parhaimmillaan, joten paras tapa nauttia salaatti on käyttää kasvikset ohuina suikaleina uunin kautta.
Kuva: Nina Karlsson

Kauden kasvikset ja kikherneet paahtuvat 15 minuuttia uunissa, ja olet samalla tullut tehneeksi kahden seuraavan päivän kokkailujen alkuvalmistelut hyvinkin pitkälle.

Tämän jutun talvisalaatista, kasvispyöryköistä ja patongista riittää kustakin kahdelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.