tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Myrsky Energia tuo­mit­see sääksen pe­sä­puun kaa­ta­mi­sen Ter­vo­lan Vit­sa­kan­kaal­la – "Ta­pah­tu­nut on jyr­käs­ti vastoin ar­vo­jam­me ja toi­min­ta­ta­po­jam­me"

Tuulivoimayhtiö Myrsky Energia kertoo tuomitsevansa jyrkästi sääksen pesäpuun kaatamisen Tervolan Vitsakankaalla.

Lue lisää: Ter­vo­lan Vit­sa­kan­kaal­la kaa­det­tiin rau­hoi­te­tun sääksen pesäpuu – yli­tar­kas­ta­ja: "tuo­mit­ta­va ja tar­pee­ton teko"

– Olemme saaneet tietoomme tämän erittäin valitettavan uutisen liittyen Tervolan Vitsakankaalle suunnitellun tuulipuiston alueeseen ja siellä sijainneen ison petolinnun pesäpuun kaatamiseen. Myrsky Energia yksiselitteisesti tuomitsee tapahtuneen. Se on jyrkästi vastoin yhtiön arvoja ja toimintatapoja, Laura Ticklén Myrsky Energialta kertoo.

Myrsky Energia sanoo noudattavansa toiminnassaan luontoarvoja ja minimoivansa tuulivoimarakentamisen luonnolle aiheuttamat haitat.

– Noudatamme toiminnassamme voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Myrsky Energia toimii avoimesti ja yhdessä paikallisten viranomaisten, asukasyhteisöjen ja maanomistajien kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.