MTV: Hel­sin­gin Val­li­lan taposta epäil­ty­nä van­gi­tun 16-vuo­tiaan epäil­lään myös Tam­pe­reel­la lo­ka­kuus­sa ta­pah­tu­nees­ta tapon yri­tyk­ses­tä – si­vul­lis­ta puu­ko­tet­tiin hen­gen­vaa­ral­li­ses­ti

Helsingin Vallilassa viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta epäiltyä 16-vuotiasta poikaa epäillään myös Tampereella lokakuun alussa tapahtuneesta tapon yrityksestä, kertoo MTV Uutiset.

MTV Uutisten tietojen mukaan nyt taposta epäiltynä pidätetyn pojan epäillään puukottaneen keski-ikäistä miestä hengenvaarallisesti vatsaan Tampereen Kaukajärvellä 3. lokakuuta.

16-vuotias poika oli tapahtumahetkellä karkuteillä lastenkodista. Poika ja hänen seurassaan ollut 15-vuotias yrittivät ryöstää sattumanvaraisesti valitsemaltaan uhrilta rahaa bensaan. Kun miehellä ei ollut rahaa, 16-vuotias löi tätä teräaseella vatsaan.

MTV Uutisten mukaan poliisi vaati poikaa vangittavaksi, mutta hänet määrättiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa ainoastaan matkustuskieltoon.

Vuonna 2001 syntynyt kuoli Helsingin Vallilassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtuneessa puukotuksessa saamiinsa vammoihin. Henkirikoksesta epäillyt ovat alaikäisiä. Nuorimman epäillyn on kerrottu olevan 14-vuotias.