kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Mo­ni­osaa­ja voi to­teut­taa itseään laa­jas­ti – Bis­nes­maail­mas­ta hy­vin­voin­ti­alal­le siir­ty­nyt Tiina Ryt­kö­nen selätti työ­uu­pu­muk­sen ja elää nyt unel­maan­sa

Kouluttaja, kehotunneterapeutti, vyöhyketerapeutti ja imetysohjaaja. Näitä ja monia muita ammattinimikkeitä käyttää moniosaaja Tiina Rytkönen, joka vaihtoi alaa yli kymmenen vuotta sitten työuupumuksen seurauksena.

Tiina Rytkösen suuri toteutunut unelma on vuonna 2020 lanseerattu Vauva-akatemia, jossa hän saa hyödyntää osaamistaan monipuolisesti.
Tiina Rytkösen suuri toteutunut unelma on vuonna 2020 lanseerattu Vauva-akatemia, jossa hän saa hyödyntää osaamistaan monipuolisesti.
Kuva: Mauri Ratilainen

Parikymmentä vuotta bisnesmaailman esihenkilötehtävissä oli Tiina Rytköselle tarpeeksi. Vaikka hän viihtyi työssään, suoriutui tehtävistään ja eteni urallaan toinen toistaan vaativampiin tehtäviin, kuormittava työ ja jatkuva stressi vaikuttivat lopulta terveyteen.

– Kroppa alkoi pettää ja elämä oli aika sumuista viimeisinä vuosina. Silloin totesin, ettei se ole minua varten, Rytkönen sanoo.